28 Mart 2024
  • Siirt16°C

SÜLEYMAN SOYLU'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan PKK’ya Nisan ayı mesajı verdi. “Tepelerine bineceğiz.” diyerek kış boyunca operasyonların aralıksız süreceğinin mesajını verdi.

Süleyman Soylu'dan önemli açıklamalar

14 Kasım 2016 Pazartesi 16:41

 

 

TAKATLERİNİ KALDIRAMAYACAKLAR

Türkiye’nin 2023 yolunda emin adımlarla yürüdüğünü vebirilerinin Türkiye’nin bu gidişinden rahatsız olduklarını ama avuçlarınıyalayacaklarını söyleyen Süleyman Soylu," FETÖ’nün hakkından geldik, gelmeye devam edeceğiz. Kafalarını kaldırabilecek takatleri kalmayacak bu ülkede” dedi.

 

ERZAK KAÇIRMA DERDİNDELER

Eskiden PKK’nın kışın erzağını alıp mağaralara sığındığınısöyleyen Süleyman Soylu, şimdi inlerini başlarına yıktıklarını belirtti. “Derik’teşu anda dağlarda erzaklarını kaçıran PKK’lılara karşı mücadele veriliyor.” DiyenSoyluoğlu bu kışın PKK için çok zorlu bir kış olacağını ve bahara çok farklıuyanacağımızın sinyallerini vererek, “Evlatlarımızın kanı yerde kalmayacak.” Mesajıverdi.

 

ARTIK BÖLGEDE OLACAĞIM

Cumhurbaşkanı ve Başbakan tarafından talimat aldığını ve 20Kasım’dan itibaren sürekli doğuda olacağını ve il il dolaşacağını söyleyenSüleyman Soylu, “Hadi bakalım. Diyarbakır, Hakkari, Van, Şırnak, Siirt… Martın sonunakadar oralardayız. Bilsinler ki nisan onlar için iyi bir ay olmayacak, kışonlar için iyi geçmeyecek. Bütün güvenlik kuvvetlerimizle beraber, onlara birdaha göremeyecekleri kadar büyük bir zayiat verdireceğiz. Bu ülkede PKK’nın adıbir daha anılmayacak ve kim onlara yardım ve yataklık yapıyorsa, tekrar söylüyoruz, kimse bizden merhamet beklemesin." ifadelerinikullandı.