25 Nisan 2024
  • Siirt25°C

KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME 2017 BÜTÇESİ ONAYLANDI

SİİRT MERKEZ İLÇE KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİNİN 2017 YILI BÜTÇESİ ONAYLANDI

Köylere Hizmet Götürme 2017 Bütçesi onaylandı

30 Kasım 2016 Çarşamba 11:33

Siirt Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2016 yılı II. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Vali Yardımcısı ve Birlik Başkanı Yunus Koç Başkanlığında gerçekleştirildi.

 

Birliğin, 2016 yılı ek gelir ve gider bütçesinin görüşüldüğü ve 2017 yılı tahmini gelir ve gider bütçesinin oy çokluğuyla karara bağlandı.

 

Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği II. Olağan Genel Kurul Toplantısının gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, Vali Yardımcısı ve Birlik Başkanı Yunus Koç, ‘Kaynaklarımızı etkin ve verimli kullanarak, vatandaşlarımızın ve köylerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için gereken çabayı göstermeye devam edeceğiz.’dedi.

 

Vali Yardımcısı Koç, Siirt ilimize hizmet noktasında kendilerine desteği hiçbir zaman esirgemeyen başta Valimiz Sayın Mustafa Tutulmaz olmak üzere, İl Genel Meclis üyeleri ile köy muhtarlarına, katkılarından dolayı teşekkür etti.     

 

2017 yılı tahmini 8 milyon 325 bin Tl olan bütçe görüşülerek, oy çokluğuyla onaylandı.

 

Toplantı, Muhtarların görüş-önerileri  ile sorun ve taleplerinin alınmasının ardından sona erdi.

 

Valilik toplantı salonunda yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısına; Birlik Müdürü Yaşar Nalbant, Siirt Merkez İl Genel Meclis üyeleri ile Merkeze bağlı köy muhtarları katıldı.