29 Mart 2024
  • Siirt13°C

ERZURUM'DA 26 ARALIK PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL Mİ?

Erzurum 26 Aralık Pazartesi günü okullar tatil mi?sorusu kar yağışının devam ettiği kent de merak ediliyor.

Erzurum'da 26 Aralık Pazartesi günü okullar tatil mi?

24 Aralık 2016 Cumartesi 18:24

Erzurum 26 Aralık Pazartesi günü okullar tatil mi?sorusu kar yağışının devam ettiği kent de merak ediliyor.

Erzurumlu öğrenci ve veliler 26 Aralık Pazartesi günü okulların açık olmadığını tatil edilip edilmediğini oldukça merak ediyorlar.

Bu soru henz yanıt bulmuş değil.İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Valilikten bir açıklama yapıldığında siirtajanscom da olacak.

Tatil ile alakalı en doğru bilgiye ulaşmak istiyorsanız Siirtajans.com sayfasını ziyaret ediniz.Tatlden en erken haberdar olunuz.

Erzurum Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı merkezince kar uyarısı yapıldı.
Erzurum Valiliği'nce konuya ilişkin olarak yapılan yazılı açıklamada. “Bölgemizin yarın 24.12.2016 (Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren yeni bir yağışlı havanın etkisi altına gireceği, yağışların yarın öğle saatlerinde ağrı çevreleri, Kars'ın ve Erzurum'un güney ilçeleri ile Iğdır'ın batısında (Tuzluca ilçesi) yer yer kuvvetli olacağı, akşam saatlerinde etkisini yitireceği ancak pazar günü de aralıklı ve hafif olarak yer yer devam edeceği bildirilmiştir.

Meteorolojik uyarı doğrultusunda; meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar, buzlanma, don olayı ve tipi şeklinde kar yağışı gibi olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması, Meydana gelen olumsuzlukların 112 acil çağrı merkezine bildirilmesini ve 112 acil çağrı merkezince yapılacak ekip, araç, personel v.b. görevlendirmelerinin ivedilikle yerine getirilmesi gerekmektedir" denildi.