19 Nisan 2024
  • Siirt12°C

AĞRI 26 ARALIK PAZARTESİ OKULLAR TAİTİL Mİ?

Ağrı 26 Aralık Pazartesi okullar taitil mi?sorusu kar yağışının devam ettiği Ağrı'da merak ediliyor.

Ağrı 26 Aralık Pazartesi okullar taitil mi?

24 Aralık 2016 Cumartesi 19:21

Ağrı 26 Aralık Pazartesi okullar taitil mi?sorusu kar yağışının devam ettiği Ağrı'da merak ediliyor.

 

Kış şartlarının çetin geçtiği Ağrı'd kar yağışı etkili oluyor.Hakkari 26 Aralık Pazartesi okullar tatil mi?sorusu merak ediliyor.

 

Ağrı'da  öğrenci ve veliler 26 Aralık Pazartesi günü okulların açık olmadığını tatil edilip edilmediğini oldukça merak ediyorlar.

Bu soru henz yanıt bulmuş değil.İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Valilikten bir açıklama yapıldığında siirtajanscom da olacak.

Tatil ile alakalı en doğru bilgiye ulaşmak istiyorsanız Siirtajans.com sayfasını ziyaret ediniz.Tatlden en erken haberdar olunuz.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı ülke genelinde mevsim normallerinin altında seyredecek. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Ege, Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetlice (30-50 Km/sa), İç Anadolu'nun güneyi ile Orta ve Doğu Akdeniz'de kuvvetli, yer yer kısa süreli fırtına (40-60 Km/sa) şeklinde esecek.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Çok bulutlu, akşam saatlerinde kar yağışlı 1

İstanbul: Çok bulutlu ve aralıklı hafif yağmurlu 7
İzmir: Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra hafif yağmurlu 9
Adana: Çok bulutlu, kıyıları kuvvetli sağanak yağışlı, iç kesimleri yer yer yoğun kar yağışlı 9
Antalya: Çok bulutlu, kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, iç ve yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı (Yağışların doğu kesimlerde kuvvetli yağmur ve sağanak şeklinde olması bekleniyor) 11
Samsun: Çok bulutlu, kıyıları yağmurlu, iç kesimleri zamanla karla karışık yağmur ve kar yağışlı 7
Trabzon: Çok bulutlu 8
Erzurum: Çok bulutlu -7
Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu 4

YARIN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji'den alınan bilgiye göre cuma günü yurdun iç ve batı kesimlerinde yağışlar etkili olmaya devam edecek. İç ve yüksek kesimlerde kar ve karla karışık yağmur, kıyı kesimlerde yağmur bekleniyor. Cumartesi günü yağış alanını genişletiyor. Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz, Göller Yöresi ve Konya çevrelerinde, Doğu Akdeniz'in kıyı kesimlerinde, Doğu kesimlerde yağışlar var. Yağışlar yüksek ve iç kesimlerde kar, kıyı kesimlerde yağmur şeklinde olacak.

 

Ağrı, Erzincan ve Iğdır'da eğitime kar engeli

Ağrı, Iğdır ve Erzincan'ın Çayırlı ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

Ağrı Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kar yağışı nedeniyle Ağrı merkez, Patnos ve Eleşkirt ilçelerindeki köy okulları ile taşıma sistemle eğitim veren okullarda eğitime 26 Aralık Pazartesi ara verildiği bildirildi.