20 Nisan 2024
  • Siirt25°C

VALİ ATİK, HALK ZİYARETLERİNE PERVARİ İLÇESİNDE DEVAM ETTİ

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, ilçe halk ziyaretleri programı kapsamında, Pervari ilçesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Vali Atik, Halk Ziyaretlerine Pervari İlçesinde Devam Etti

27 Ocak 2018 Cumartesi 16:38

Vali Ali Fuat Atik, eşi Fulya Atik, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yavuz, İl jandarma Komutanı Kıdemli Albay Kemal Benek, İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay ile birlikte Pervari ilçesini ziyaret ederek, kamu kurumlarında yürütülen çalışmaları inceledi, vatandaşlarla bir araya geldi.

 
Pervari Kaymakamı Hakan Şeker, Belediye Başkanı Tayyar Özcan, kurum amirleri ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Atik, Pervari Kaymakamlığını ziyaret ederek, Kaymakam Hakan Şeker’den ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
Vali Atik, ‘Kamu hizmetlerinin etkin ve verimli yürütülmesinde, vatandaşlara hoşgörülü davranılması iş ve işlemlerin hızlı ve etkin olması gerektiğini’ ifade etti.
 
Vali Atik daha sonra Pervari Belediye Başkanlığını ziyaret ederek, Belediye Başkanı Tayyar Özcan’dan belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.
 
Vali Atik burada yaptığı konuşmada, en çok ziyaret ettiği ilçenin Pervari olduğunu ifade ederek, ‘ilçenin büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığını, alt ve üst yapı çalışmalarının tamamlandığını belirterek, ilçenin daha yaşanılabilir bir kent görünümüne kavuştuğunu, bundan da büyük bir mutluluk duyduğunu’ söyledi.
 
İlçenin en büyük sorunu Pervari-Siirt Karayolu oluğunu kaydeden Vali Atik, yolun ıslah edilmesi ya da farklı yol güzergah projesi dahilinde yolun yapımı için Valilik olarak her türlü girişim ve desteğin sağlanacağını kaydetti.
 
ESNAF VE VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ
 
Belediye başkanlığı ziyaretinin ardından Vali Atik, eşi Fulya Atik ve protokol üyeleri ile birlikte ilçedeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.
 
Vatandaşlarla bir süre sohbet ederek sorun ve isteklerini dinleyen Vali Atik, Çınaraltı çarşısında yöresel ürünleri inceledi. Esnafa bol kazanç temennisinde bulundu.
 
Daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığında kahraman Mehmetçikleri ziyaret eden vali Atik, ilçenin güvenlik ve asayiş ile ilgili askeri yetkililerden bilgi aldı.
Vali Atik, İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretinin ardından, Siirt’te döndü.