BAŞKAN VEKİLİ TŞAKIN BARIŞ MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, mahalle toplantılarına aralıksız devam ediyor. Siirt Belediyesine Bağlı Orhan Doğan Parkı Kültür evinde gerçekleştirilen Halk ile Buluşma toplantısına Barış (Çakmak) Mahallesi sakinleri yoğun ilgi gösterd

Başkan Vekili Tşakın Barış Mahallesi Sakinleriyle bir araya geldi

10 Mart 2018 Cumartesi 09:41

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, mahalle toplantılarına aralıksız devam ediyor. Siirt Belediyesine Bağlı Orhan Doğan Parkı Kültür evinde gerçekleştirilen Halk ile Buluşma toplantısına Barış (Çakmak) Mahallesi sakinleri yoğun ilgi gösterdi.


Vatandaşlardan gelen istekleri anında değerlendiren Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, kısa sürede çözülebilecek sorunlar için toplantı esnasında hazır bulunan ilgili müdürlere ileterek sorunların çözülmesini sağlıyor. Vatandaşların tek tek söz hakkı alarak taleplerini ilettikleri Halk ile buluşma toplantısında Başkan Vekili Taşkın, gerekli talimatları vererek vatandaşların sorunlarını imkanlar dahilinde çözüme kavuşturuyor.

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad  Taşkın, “Halkımızla iç içe olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Biz Siirt’in bugünü ve yarınları için buradayız” dedi.

Halk Günü'ne gösterilen ilginin kendisini mutlu ettiğini dile getiren Belediye Başkan Vekili Taşkın, "Halk günü buluşmaları kapsamında vatandaşımız ile bir araya gelmek beni mutlu ediyor. Her zaman halkımız ile iç içeyiz. İnsanlarımız buraya geldiğinde randevu almadan mutlaka benimle görüşüyorlar ve sorunlarını taleplerini iletiyorlar. Vatandaşlarımızın sorunu bizim sorunumuzdur. Bugüne kadar biz bu anlayışla hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz" diye konuştu.

Toplantıda vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetler dinlendi. Çözüm yolları vatandaşlara anlatıldı. Sorunlarla ilgili kurumlar ile koordinasyon sağlanarak gerekli talimatlar verildi. Konuşmanın ardından vatandaşlarımız ve muhtarlarımız eğitim, sağlık, temizlik, park, yol, gibi sorun ve görüşlerini paylaşarak ilgili müdürlerle sorunların çözümleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.