28 Mart 2024
  • Siirt14°C

BAŞKAN VEKİLİ TAŞKIN RUS PAZARI ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, kent esnafıyla sıkça bir araya gelmek maksadıyla gerçekleştirdiği ve gelenek haline getirdiği “kahvaltıda buluşma” etkinliklerini sürdürmeye devam ediyor.

Başkan Vekili Taşkın Rus Pazarı Esnafı İle Bir Araya Geldi

10 Mart 2018 Cumartesi 09:44

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, kent esnafıyla sıkça bir araya gelmek maksadıyla gerçekleştirdiği ve gelenek haline getirdiği “kahvaltıda buluşma”  etkinliklerini sürdürmeye devam ediyor.

Yeni Mahalle Cengiz Topel caddesinde bulunan Rus Pazarı esnafıyla bir araya gelen Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Siirt’te yapılan ve yapılacak çalışma ve projeler hakkında bilgi verdi, esnaf vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Sohbet şeklinde geçen kahvaltı programında Rus pazarı esnafı sorun ve taleplerini Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a anlattı. Esnaflardan gelen talepleri ilgili müdürlüklere not aldıran Başkan Vekili Taşkın, sorunların çözüme kavuşturulması noktasında gereğinin yapılacağını belirtti.

Başkan Vekili Taşkın yaptığı açıklamada,” esnafımızla, vatandaşımızla bir araya gelip onların ihtiyaçlarını, sorunlarını dinleme konusunda yaptığımız çalışmalar devam ediyor. Bugünde Rus pazarı esnafımızı ziyaret ettik. Bizi kalabalık bir şekilde karşıladılar, ikramda bulundular ve ihtiyaçlarını anlattılar. Bizimde elimizden gelen, yapmamız gereken konularda arkadaşlarımız ile birlikte çalışmalarımıza başladık. Vatandaşımızın huzuru, çalışma güvenliği ve çalışma ortamında ki keyfi bizim için önemli. Allah huzurumuzu daim etsin” dedi.