19 Nisan 2024
  • Siirt19°C

“SİSKİ, ŞEHİR YAŞAMINI OLUMSUZ ETKİLEYEN DURUMLARI ORTADAN KALDIRIYOR”

Siirt Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü (SİSKİ) tıkanarak su taşkınlarına ve kötü kokulara sebep olan mazgal ve logarları temizliyor. Şehir merkezinde bulunan yağmursuyu mazgal ve kanalizasyon logarlarında biriken hafriyat, çöp atığı pis su ve diğe

“SİSKİ, Şehir Yaşamını Olumsuz Etkileyen Durumları Ortadan Kaldırıyor”

17 Mart 2018 Cumartesi 11:34

Siirt Belediyesi Su ve Kanalizasyon  Müdürlüğü (SİSKİ) tıkanarak su taşkınlarına ve kötü kokulara sebep olan mazgal ve logarları temizliyor. Şehir merkezinde bulunan yağmursuyu mazgal ve kanalizasyon logarlarında biriken hafriyat, çöp atığı pis su ve diğer atıklar temizleniyor.

Siski Müdürlüğü: “mazgal temizleme çalışmalarında, cadde ve sokaklar üzerindeki yağmur suyu kanallarındaki mazgallar kaldırılıp, içlerinde biriken kum, kâğıt, yaprak, izmarit gibi yabancı maddeler ekiplerimizin çalışmalarıyla temizleniyor. Kanalizasyon şebekeleri için gerçekleştirdiğimiz logar temizleme çalışmaları esnasında kanalizasyonlardan pet şişeler, çöp poşetleri gibi birçok yabancı madde çıkardık. Kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarında yaşanan bu durum, şehir hayatını olumsuz etkilemekle birlikte şebekelere de zarar vermektedir. SİSKİ Müdürlüğü olarak bu durumu önlemek için çalışmalar gerçekleştiriyoruz” İfadeleri kullanıldı.