SİİRT'TE HAFIZLAR GEÇİDİ

Dünyaca ünlü Güney Afrikalı Hafız Abdurrahman Sadien, Hafız Selman Okumuş ve Grup Tillo Belediye tarafından düzenlenen ‘Ramazan Etkinliklerine’ katıldı.

Siirt'te hafızlar geçidi

25 Mayıs 2018 Cuma 09:05

Belediyenin düzenlediği etkinlik kapsamında vatandaşlara 15 Temmuz Demokrasi Meydanında verdiği İftar yemeği sonrası ilk Hafız Selman Okumuş sahneye çıkıp Kuran-ı Kerim okudu. Daha sonra Sadien sahneye çıkarak Siirtlilere Kuran-ı Kerim ziyafeti sundu.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye, on bir ayın sultanı Ramazan’ın bereketini ve manevi iklimini özel programlarla 15 Temmuz Demokrasi Meydanında yaşatıyor. Düzenlenen etkinliklerde Siirtliler,  birbirinden değerli isimlerle bir araya geliyor.

Siirt'te Ramazan’ın coşkusunun doyasıya yaşandığı 15 Temmuz Demokrasi Meydanında her akşam 7’den 70’e tüm Siirtlileri ağırlıyor.

Önceki gün ise Grup Tillo'nun sahne aldığı ve izleyicilere unutulmayacak bir gece yaşattılar.

Program sonunda Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu Güney Afrikalı Hafız Abdurrahman Sadien, Hafız Selman Okumuş ve Grup Tillo'ya katılımlarından dolayı Siirt'e has Tiftikten yapılan Seccade hediye edildi.