26 Nisan 2024
  • Siirt29°C

SİİRT'TE BİR APARTMAN KARANTİNA ALTINA ALINDI

İl Hıfzısıhha Kurulu tarafından Siirt'te cuma namazının kılınacağı camiler belirlendi. Ayrıca Kooperatif Mahallesi'nde bir apartmanın karantina altına alındığı açıklandı.

Siirt'te bir apartman karantina altına alındı

29 Mayıs 2020 Cuma 07:28

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu 27.05.2020 tarihinde saat 14:00’da Vali Ali Fuat ATİK  Başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararlar alınmıştır.

ALINAN KARARLAR;

İlimiz Merkezinde Cuma Namazlarının kılınabilmesi için, Valiliğimiz tarafından aşağıda isimleri ve adresleri yazılı bulunan açık alanlar belirlenmiştir. İlimizde bulunan Camilerde bütün vakit namazları ikinci bir karara kadar münferiden kılınabilecektir.

 Siirt Anadolu İmam Hatip Lisesi (Yeni Mah. Hakkı AKYÜZ Caddesi)

 İbrahim Hakkı Hazretleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi (Yeni Mah. Hakkı AKYÜZ Cad. No:28/1)

 Molla Halil İmam Hatip Ortaokulu(Kooperatif Mah. Mehmet SÜER Cad. DEDAŞ arkası No:12)

 Coronavirüs(Covid -19) salgınından  tüm vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını önlemek amacıyla Siirt Merkez Kooperatif Mah. 1714 Sokak Aydın Ap Sitesi No:6 Apartmanı için 28.05.2020 tarihinden itibaren 14 gün karantina uygulanmasına, insan sirkülasyonunun salgın riskine bağlı olarak durdurulmasına, vatandaşlarımızın kesinlikle bir araya gelmemelerine ve evlerinde kalarak izolasyon kurallarına uymalarına, durumun Mahalle  Muhtarı ve  Bina halkına tebliğ edilmesine, kolluk ve sağlık ekiplerince kontrol altında tutulmasına karar verilmiştir.