• BIST 9645.02
  • Altın 2410.746
  • Dolar 32.6001
  • Euro 34.7717
  • Siirt 21 °C

Murat Boz'un yepyeni aşkı magazin gündemini salladı!

Murat Boz'un yepyeni aşkı magazin gündemini salladı!
SİİRTAJANS.COM-Murat Boz'un yepyeni aşkı magazin gündemni salladı!!Genç kızların sevgilisi ünlü popçu Murat Boz yeni sevgilisi ile sobelendi.Yakışıklı şarkıcı sobelenince çok kızdı ve olay yerinden hızla ayrıldı.

Murat Boz'un stilist aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü.!Ünlü Popçu uzun süredir ayrı olmasına rağmen kimse ile aşk yaşamıyordu.Ama son görüntüler magazin gündemine bomba gibi düşünce yeni aşk iddiaları ortaya atıldı.

Murat Boz ile Senem Sensilay'ın iş ilişkisi aşka dönüştüğü iddia edildi.Magazin dünyasında bomba etkisi yapan haberlere göre, Daha önce birlikte oldukları dedikodularını yalanlayan Boz'la Sensilay yeni yılın ilk yemeğini Etiler Günaydın Kebap'ta baş başa yediler. Mekânda yaklaşık iki saat kalan çiftten Murat Boz, yemek bitimi şoförünü kendilerini almaları için çağırdı. Mekân önüne gelen ve aracı çalışır durumda bekleten şoför, içeri girerek Murat Boz'a geldiğini  söyledi. Popçu çıkışta şoförünün arka koltuğa geçmesini söyleyerek,direksiyon başına geçti. Sensilay ise yanına oturdu. Çifti görüntülemek için saklandıkları yerden çıkan gazetecileri fark eden popçu aniden gaza basarak kaçmaya başladı. Etiler ve Bebek'te ara sokaklarda yaşanan kovalamaca popçunun çıkmaz bir sokağa girmesiyle bitti.

Bu haber toplam 6074 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim