• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 22 °C

O Taraftara Büyük Şok

O Taraftara Büyük Şok
Fenerbahçe takımının çok önemli süper yıldız kalecisi olan Volkan Demirel ile ilgili çok önemli gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı. Euro 2016 A Grubundaki Türkiye Kaakistan maço öncesinde Fenerbahçeli kaleci olan süper isim Volkan Demirele sövgü etmekt

Fenerbahçe takımının çok önemli süper yıldız kalecisi olan Volkan Demirel ile ilgili çok önemli gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı. Euro 2016 A Grubundaki Türkiye Kaakistan maço öncesinde Fenerbahçeli kaleci olan süper isim Volkan Demirele sövgü etmekte olan bir yandaş ile ilgili flaş iddia spor gündemini salladı.

Türkiye-Kazakistan maçından önce Volkan'a küfrettiği tespit edilen Yusuf Şiringül için iddianame hazırlandı, iki yıl hapis istendi, 1 yıl men cezası aldı.
 
Türk Telekom Arena'da oynanan Türkiye-Kazakistan maçından önce ısınmak için sallaya çıkan milli kaleci Volkan Demirel, tribünlerden gelen küfürlü tacizlere kızıp sahayı terk etti. Ardından tekrar Emre Belözoğlu'yla stada dönen Volkan Demirel'i koruyan F.Bahçe'ııin özel güvenlik görevlileri, gazetecileri darp etti.
 
16 Kasım'da yaşanan olaylarla ilgili spor suçlarına bakan iki savcı tarafından yürütülen soruşturmadan biri tamamlandı. Savcı Münir Büyükelçi, Volkan Demirel'in ÖZEL şikayetiyle ilgili yürüttüğü soruşturma kapsamında küfreden Yusuf Şiringül adlı bir taraftarı tespit etti. Emniyet ifadesi yeterli görülerek savcılığa çağrılmayan milli kaleci Volkan Deıııirel, şüpheli taraftarla uzlaşmayı kabul etmedi.

Bu haber toplam 1760 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim