• BIST 9079.97
  • Altın 2304.725
  • Dolar 32.3425
  • Euro 35.1032
  • Siirt 15 °C

Olay AŞK Gündemde Bomba Etkisi Yarattı!

Olay AŞK Gündemde Bomba Etkisi Yarattı!
Bugün magazin alemi bu sürpriz aşkla adeta çalkalandı.Güzel oyuncu Beste Bereket yaşadığı arkadaşlık aşka dönüşünce şok etkisi yarattı ve akabinde yaşanan şok gelişmeler gündemde bomba etkisi yarattı!

Magazin alemine bomba gibi düşen sürpriz aşk şok etkisi yarattı! Güzel oyuncu Beste Bereket yaşadığı aşkla gündemde bomba etkisi yarattı.Magazin alemi bu sürpriz aşkla çalkalanıyor.

Magazin camiasını yakından ilgilendiren sürpriz aşk gündeme bomba gibi düştü.Ünlü oyuncu Beste Bereket sürpriz aşkla sosyal medyayı salladı geçti.

Güzel oyuncu Beste Bereket sürpriz aşkla gündeme bomba gibi düştü.Magazin camiasına bomba gibi düşen sürpriz aşk oldukça çokça konuşulacak.Magazin aleminde yaşanan sürpriz aşk gündeme bomba gibi düştü.Güzel oyuncu Beste Bereket sürpriz aşkla gündemde bomba etkisi yarattı.Güzel oyuncu Beste Bereket sürpriz aşkla gündemde bomba etkisi yarattı.

Şaşırtan birliktelik! Manken Merve İldeniz'le 11 yıllık evliliğini 2007'de noktalayan Serdar Önal ile oyuncu Beste Bereket birlikte. Bereket, bir dönem Ushan Çakır'la yaşadığı olaylı aşkla adını duyurmuştu.İlişkilerini gözlerden uzak yaşamak isteyen Önal ile Bereket, sık sık birlikte yurt dışına seyahate çıkıyor. Bereket, sevgilisinin Merve İldeniz'den olan kızı Leyla Önal'la da çok iyi anlaşıyor.

 

 

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 5382 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim