• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • Siirt 9 °C

'Oyunbozan' dizisinden şok eden final kararı

'Oyunbozan' dizisinden şok eden final kararı
Oyunbozan' dizisi başladığı gibi reyting canvarına yenildi!'Oyunbozan' dizisinide reyting canavarı yuttu!Show TV ekranlarında yayınlanan dizi final kararı alarak izleyenlerini şok etti.Başrollerini Barış Kılıç, Tuvana Türkay ve Serhat Tutumluer'in paylaşt

Oyunbozan' dizisi başladığı gibi reyting canvarına yenildi!'Oyunbozan' dizisinide reyting canavarı yuttu!Show TV ekranlarında yayınlanan dizi final kararı alarak izleyenlerini şok etti.Başrollerini Barış Kılıç, Tuvana Türkay ve Serhat Tutumluer'in paylaştıkları 'Oyunbozan' dizisi final yapma kararı aldı. 

Aka Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin başrolünü Barış Kılıç ,Tuvana Türkay, Serhat Tutumluer, Gülçin Santırcıoğlu, Kenan Bal paylaşıyordu. Oyunculara Serdar Orçin, Ceren Erginson, İlayda Akdoğan ve Ozan Dolunay dizide eşlik ediyordu. Dizinin yönetmenliğini ise Emre Kabakuşak yapıyordu.

PİYASADA DİZİ SAYISI BİR HAYLİ FAZLA

Dizi imksansız aşkı konu alan bir komedi dizisiydi. Bir çok kişinin büyük beklentiler içinde olduğu dizi, cumartesi gününe gelmesi ve piyasadaki dizilerin sayısının çok fazla olması sebebiyle tutunamadığı konuşuluyor. Dizinin ilk bölümü 16 Nisan 2016 cumartesi tarihinde ekranlara gelmişti. Dizinin son yani 4. bölümü ise 7 mayıs 2016 tarihinde izleyicileri ile buluşacak. Dizinin nasıl final yapacağı bilinmese de mutlu biteceği kesin gibi gözüküyor.

Tuvana Türkay kimdir?

3 Ekim 1990 doğumlu olan Tuvana Türkay İstanbul, Üsküdar’da Bulgaristan göçmeni ve Rizeli bir annesinin kızı olarak dünyaya gelmiştir. İstanbul Koleji’nden mezun olan Tuvana Türkay eğitimine Beykent üniversitesi Radyo Televizyon sinema bölümünde devam etti.

Kamera karşısına erken yaşta geçen Tuvana Türkay ilk kez 9 yaşında Reklam filmlerinde oynamaya başladı. Oyunculuk, şan ve diksiyon dersleri alan Tuvana Türkay, 2014 yılında Kara Para aşk dizisinde rol aldı ve son olarak 2015 tarihli Güvenrin Uçuverdi filminde oynadı. Tuvana Türkay bunların dışında Eksik Sayfalar, Esir Sultan, Yer Gök Aşk, Nakş-ı Dil Sultan, Ayrılık, Cumhur Cemaat yapımlarında yer aldı.

Dizilerde kötü ve sinsi kadın olarak kamera karşısına geçen Türkay, “Türkiye’de gerçekten rol insanın üzerine yapışıyor” dedi.

KÖTÜ KIZ İMAJINI YIKACAĞIM

‘Yer Gök aşk’ ve ‘Kara Para Aşk’ dizilerinin kötü kızı Tuvana Türkay, 27 Mart’ta vizyona giren ‘Güvercin Uçuverdi’ filminde güldürecek... Filmi izlediğinde kendini komik bulduğunu söyleyen oyuncuyla çıkarmayı düşündüğü albümünü ve projelerini konuştuk

 İlk kez bir komedi projesiyle karşımızdasınız... Oyunculuğunuzu nasıl buldunuz? Sizden komedyen olur mu?

‘Güvercin Uçuverdi’ aslında ataerkil bir film. Kadınlar biraz yardımcı rolde. Fakat kendimi hiç izlemediğim kadar farklı ve komik buldum. ‘Sema’, benden çok farklı bir karakter değil. 24 - 25 yaşlarında, hepimizin mahallesinde karşılaştığı bir tip. Çok heyecanlanmama rağmen kaygılarım da yok değildi. Nihayetinde Atalay’ın (Demirci) yaptığı iş bence oyunculuktan çok daha zor. Ama kendimi o kadar insanın arasında komik buldum.

 Ortaya nasıl bir film çıktı?

Ben karakterimi yaratmaya çalışırken çeşitli metotlar üretmiştim. Mesela gözlerimi kapatıp ‘Sema’nın hayatını hayal ediyordum. Çekim aşamasında da bir sürprizle karşılaşmadım, ne düşünüyorsam öyle çıktı. ‘Güvercin Uçuverdi’, sıcacık bir aile komedisi. Zaten temamız ‘herkesin komedisi’ olmasıydı... Artık 7 - 8 yaşındaki çocuklar bile benim yaptığım espileri anlayabiliyor. Ve ufacık bir küfür bile geçse ‘artı 13’, ‘artı 18’ durumu oluyor. Biz kimsenin sinemaya gelme hakkını elinden almadık. Ailemle yaşıyorum ve ekranda bir sevişme sahnesi çıktığı zaman halılara bakan kitledenim. O yüzden böyle olması, benim için önemliydi.

 “Sevişme sahnelerini izlerken  yere bakıyorum” dediniz, oynarken nasıl oluyor?

Oynarken farklı bir durum oluyor. Ben bu zamana kadar sevişme sahnesi çekmedim, öpüşme çektim. Genelde “Bu kadar insan size bakıyor, nasıl oynayabiliyorsunuz?” diyorlar. O sırada zaten etrafındaki insanları ve kamerayı görmüyorsun. Bir öpüşme ya da sevişme sahnesiyle insanların birbirlerinden etkilenebileceklerini de düşünmüyorum.

 Oyunculukta sınırlarınız var mı?

Oyunculuk, ucu bucağı olmayan bir iş. “Her şeyi yaparım”cı tavırlardan da hoşlanmıyorum ama dediğim gibi projenin geneliyle ilgili... Öyle bir hikaye çıkar ki, oyunculukla ilgili kurduğunuz bütün beylik lafları yutmak zorunda kalırsınız. O yüzden “Sınırım var” dersem yalan olur.

Dizilerle birlikte üzerinize yapışan ‘Kötü kız’ imajını bu filmle yıkacağınıza inanıyor musunuz?

Ben yıkılacağını düşünüyorum. En azından, benim de bir insan olduğumu ucundan bucağından hatırlayacaklar (gülüyor). ‘Yer Gök Aşk’a iyilik meleği gibi girdim, sonra kötü yaptılar. Daha sonra karşıma çıkan projede de (Kara Para Aşk), yine sinsi, kötü kadını oynadım. Türkiye’de gerçekten rol insanın üzerine  çok çabuk yapışıyor.

Yaza albüm çıkaracak

 ENBE’nin albümü için bir şarkı söylediniz, bu filmde de rap yaptınız...

Şarkı söylemeyi çok seviyorum. Müzik hep hayatımın içinde... İnsanlara aktarmak istediğim çok güzel bestelerim var. ‘Ara Ne Olursun’ şarkısı da benimle ilgili insanların kafasındaki kötü algıyı yıkan bir çalışma oldu. Umarım kendimi biraz da olsa ifade edebilmişimdir.

 Albüm çıkarmayı düşünüyor musunuz?

Yaza doğru düşünüyorum. Önce bir single çıkarabilirim.

‘Evlilik düşünmüyorum’

 ‘Güvercin Uçuverdi’nin galasında eski nişanlınız Sercan Yıldırım da vardı.  Eski sevgililerinizle dost kalır mısınız? 

Hem Atalay’ın hem de benim davetlim olarak geldi. Sercan çok iyi bir çocuk. İnsanlar ayrılsa bile arkadaşlıklarına devam edebilirler.

 Evlilik hayallerinizi süslüyor mu hâlâ?

2 - 3 sene önce bu soru gelmiş olsaydı, “Düşünüyorum” derdim. Fakat etrafımda mutlu evlilik göremiyorum. O yüzden şu an öyle bir düşüncem yok. Yapmam gereken çok fazla şey var. Bütün enerjimi işime verdim.   

 Çok dostunuz var mı?

Etrafımda zaten çok az insan var. Değiştirmem, yenilerini sokmamaya gayret ederim. İzole yaşamayı seviyorum. Bir de gerçekten çok az zamanım oluyor, boş vakitlerimi ailemle geçirmek istiyorum. Zaten sürekli üretim halindeyim, beste yapıyorum.

Bu haber toplam 3710 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim