• BIST 9524.59
  • Altın 2490.463
  • Dolar 32.5466
  • Euro 34.7015
  • Siirt 13 °C

Özge Borak açık ve net konuştu .. Bir daha olmaz ..!!

Özge Borak açık ve net konuştu .. Bir daha olmaz ..!!
Özge Borak ile komedyen Ata Demirer’in evliliği ve boşanması Gündemde oldukça fazla konuşulmuştu. sessizliğini koruyan ikiliden Özge borak sessizliğini bozarak vermiş olduğu bir röportajda “Hayat devam ediyor. Bir şey oldu, bitti ve biz açıklamamızı yaptı

Özge Borak ile komedyen Ata Demirer’in evliliği ve boşanması Gündemde oldukça fazla konuşulmuştu. Boşandıktan sonra sessizliğini koruyan ünlü isimler, kendilerine bu konuda sorulan sorulara da sessiz kalmımayı tercih etmişlerdi.Özge Borak bu sssizliğini bozarak verdiği bir röportajda: “Hayat devam ediyor. Bir şey oldu, bitti ve biz açıklamamızı yaptık. Bir sürü işte çalıştım ifadelerine yer verdi.

'' HAYAT DEVAM EDİYOR ''

Özge Borak, vermiş olduğu bir röportajda: “Hayat devam ediyor. Bir şey oldu, bitti ve biz açıklamamızı yaptık. Bir sürü işte çalışıyorum şu anda ve hayatımdan memnunum” ifadelerini kullandı.

“ÇOCUK OYUNCAĞI DEĞİL BU BİR DAHA OLMAZ”

tekrar birlikte olup olamayacakları sorusuna ise Borak, “Çocuk oyuncağı değil bu. Bir daha olmaz yani. Boşanmamızdan dört-beş ay geçti, hâlâ yakamızdan düşülmüyor. Bitti açıklamasını yaptık, yeter yani” dedi.

Bu haber toplam 1947 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim