• BIST 9530.47
  • Altın 2476.557
  • Dolar 32.4225
  • Euro 34.7083
  • Siirt 10 °C

PKK'lı Teroristen Flaş Gelişme

PKK'lı Teroristen Flaş Gelişme
Son zamanlarda sürekli gelmekte olan pkk'lı teslim olma haberlerine bir yenisi daha eklendi. Hakkarinin yüksekova ilçesinde çok önemli gelişmeler yaşanıldı. Bir pkk'lı terorist teslim oldu.Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terörörgütü PKK'ya üye bir teröris

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK'ya üye bir terörist güvenlik güçlerine gelerek teslim oldu. Hakkari'de bölücü terör örgütü Pkk üyesi olan bir kişi dağdan kaçarak güvenlik güçlerine teslim oldu. Pkk dan kaçan kişi dağdan tek başına inmedi. Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde 1 Terör Örgütü PKK 'lı, silahlı olarak emniyet güçlerine teslim oldu. Detaylar haberimizde. Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK üyesi bir kişi, silahıyla birlikte güvenlik güçlerine teslim oldu.

Hakkari Valiliği, her iki olayla ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, "Bölücü terör örgütünün faaliyet gösterdiği kırsal alanda kaçan erkek bir örgüt üyesi, 13 Aralık 2014 günü Yüksekova İlçesi 7'nci Hudut Alay Komutanlığı'na bağlı Dağlıca Tabur Komutanlığı'na bir adet Kalaşnikof silahı, 1 adet şarjör, 31 adet mühimmat ile birlikte teslim olmuştur. Olayla ilgili adli tahkikata başlanılmıştır" denildi.

Bu haber toplam 4573 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim