• BIST 9693.46
  • Altın 2505.484
  • Dolar 32.5806
  • Euro 34.8076
  • Siirt 26 °C

RTÜK Affetmedi! RTÜK Ulan İstanbula Kesti Faturayı!!!

RTÜK Affetmedi! RTÜK Ulan İstanbula Kesti Faturayı!!!
RTÜK Affetmedi! RTÜK Ulan İstanbula Kesti Faturayı!!! RTÜK’ün cezaları bitmek bilmiyor!Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) yine bir cezaya daha imza attı.RTÜK bu sefer KANAL D ekranlarında henüz yeni yayına gelen çiçeği burnunda o diziye faturayı mevzuata

RTÜK Affetmedi! RTÜK Ulan İstanbula Kesti Faturayı!!! RTÜK’ün cezaları bitmek bilmiyor!Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) yine bir cezaya daha imza attı.RTÜK bu sefer KANAL D ekranlarında henüz yeni yayına gelen çiçeği burnunda o diziye faturayı mevzuata aykırı davrandığı gerekçesiyle kesti.


RTÜK yine bir cezaya daha imza attı.RTÜK bu sefer KANAL D ekranlarında yayına gelen Şeref Meselesi adlı diziye tanıtımı mevzuatına aykırı davrandığı için 408 BİN TL ceza kesti.RTÜK şok cezayla gündeme bomba gibi düştü.

 RTÜK Ulan İstanbula Kesti Faturayı!!!
RTÜK ceza kesmeye devam ediyor.Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) bu sefer kurallara uyulmadığı gerekçesiyle rekor bir cezaya imza attı.RTÜK'ün şok cezası magazin gündeme bomba gibi düştü.RTÜK 'Şeref Meselesi' dizine 408 BİN TL'lik fatura kesti.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4818 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim