• BIST 8983.9
  • Altın 2282.65
  • Dolar 32.2607
  • Euro 35.0338
  • Siirt 13 °C

Sadece 5 maç dayanabilidi

Sadece 5 maç dayanabilidi
Suat Altın İnşaat(SAİ)Kayseri Erciyesspor'un 5 haftalık teknik direktörü Uğur Tütüneker'den istifa geldi.Erciyesspor'da bu daha ilk devrede 2.sitfa oldu.

Bülent Korkmaz'ın yerine 5 hafta önce göreve getirilen Uğur Tütğneker ancak 5 maç dayanabildi oda istifa etti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker'in istifasının ardından kulüpten ilk açıklama geldi.
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'dan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Teknik direktörümüz Sayın Uğur Tütüneker'le yönetim kurulu başkanımız Ziya Eren yapmış oldukları toplantı neticesinde, başkanımızın yüksek ısrarlarına rağmen hocamız S.A.İ Kayseri Erciyesspor'un menfaatleri ve geleceği açısından daha olumlu olacağı düşüncesi ile istifa arzusundan vazgeçmemiştir. S.A.İ Kayseri Erciyesspor olarak emeklerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki spor yaşamında kendisine başarılar dileriz."

"TÜTÜNEKER'İN KARNESİNDE GALİBİYET YOK"

Öte yandan, takımın başında 5 maça çıkan Tütüneker, bu maçlarda galibiyet göremedi. Takımıyla çıktığı 5 maçtan galibiyetsiz ayrılan Tütüneker, Kayseri ekibine başında bulunduğu süre içerisinde 2 puan kazandırdı. Bülent Korkmaz'ın takım ile yollarını ayırmasının ardından takımın başına getirilen ve 1,5 yıllığına sözleşme imzalayan Tütüneker, Kayseri ekibiyle ilk müsabakasını Sivasspor ile oynadı. Sivasspor maçı ile birlikte galibiyet alamayan Kayseri Erciyesspor, oynadığı 5 maçtan 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik ile ayrıldı.

Bu haber toplam 1783 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim