• BIST 9079.97
  • Altın 2323.531
  • Dolar 32.3714
  • Euro 34.8891
  • Siirt 5 °C

Sahte milyonere Mankenler Bile Mesaj Göndermiş ve ...

Sahte milyonere Mankenler Bile Mesaj Göndermiş ve ...
MİLLİ Piyango İdaresi tarafından Düzenlenmiş olan Yılbaşı Özel Çekilişi'nde çeyrek bilete isabet eden 50 milyon liralık büyük ikramiyenin çıktığı biletlerden 2'sinin satıldığı Aydın'da, ikramiyenin şahıslarına çıktığı şakasını yapanlar sonuç karşısında ne

Siirt Ajans MİLLİ Piyango İdaresi tarafından Düzenlenmiş olan Yılbaşı Özel Çekilişi'nde çeyrek bilete isabet eden 50 milyon liralık büyük ikramiyenin çıktığı biletlerden 2'sinin satıldığı Aydın'da, ikramiyenin şahıslarına çıktığı şakasını yapanlar sonuç karşısında neye uğradığını şaşırdı. Yapmış oldulkarı şaka için özür dileyen Kadir Güryeli, "Gelen telefonlardan çalışamadık. Ömrümde görmediğim insanlar aradı" ifadelerini kullandı.

 Aydın'da patronu Nasır Alkış ismine aldığı 50 biletin, büyük ikramiyenin isabet ettiği 2692160 numaralı biletle aynı seride olduğunu ifade eden Osman Serbest, patronunun biletleri yeğenine verdiğini ve yeğen Kadir Güryeli'nin ortalıktan kaybolup sırra kadem bastığını iddia etmesiyle bir anda gündemin ilk sırasına yerleşti. İnşaatta çalışan ve yapılan şakaya müşterek olan Kadir Güryeli de yakınlarına mesaj atarak, "Büyük ikramiye bana çıktı" dedi. Art arda gelen telefonlardan bunalan Güryeli, "Telefonlarım susmayınca ben de telefonumu kapattım. Benden haber alamayınca da herkes bana çıktığına inanmış. Halbuki ben inşaatta çalışmaya devam ediyordum. İki gündür gelen telefonlardan ötürü çalışamıyoruz. Ömrümde görmediğim insanlar aradı"  şeklinde konuştu.

 Sahte milyonere Mankenler Bile Mesaj Göndermiş ve ...
Yaptığı şakaya şahsının bile inandığını ifade eden Osman Serbest de, "Ben aynı seri olduğunu görünce şaka yapmak istedim. Ancak iş o kadar büyüdü ki ben bile çıktığına inandım" ifadesini kullandı.

Biletleri aldıran işadamı Nasır Alkış da yaşananlara inanamadığını ifade ederek, "Biz işimizde gücümüzdeyiz. Ortada bilet falan yok, olanlara da zati amorti bile isabet etmedi" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1646 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim