• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 13 °C

Seda Ürenin NEFESİ dünyaya geldi

Seda Ürenin NEFESİ dünyaya geldi
SEDA ÜREN'İN NEFESİ DÜNYAYA GELDİ - Ünlü Şarkıcı Seda Üren annelik sevinci yaşıyor. Sosyal medyadan takipçileriyle annelik sevincini paylaşan Üren bakın bebeğine ne isim verdi.

SEDA ÜREN'İN NEFESİ DÜNYAYA GELDİ - Ünlü Şarkıcı Seda Üren annelik sevinci yaşıyor. Sosyal medyadan takipçileriyle annelik sevincini paylaşan Üren bakın bebeğine ne isim verdi.

 

Seda Ürenin NEFESİ dünyaya geldi 2013 yılında Ercüment Nefesoğlu ile dünyaevine giren ünlü şarkıcı Seda Üren anne oldu. Erkek bebeğe Nefes Kaan ismi verildi.

 

SOSYAL MEDYADAN DUYGULARINI PAYLAŞTI

Üren, doğuma girmeden önce bebeği ile ilgili duygularını yazdığı özel günlüğünün son sayfasını da sosyal medya hesabından paylaştı.

2013 yılında Ercüment Nefesoğlu ile dünya evine giren taninmiş şarkıcı Seda Üren anne oldu.

ONUR AKAY TWİTTER'DEN SON DURUMUNU PAYLATI

Erkek bebeğe Nefes Kaan ismi verildi. Seda Üren'in konservatuardan arkadaşı olan Türk sanat müziğinin taninmiş sanatçısı Onur Akay, şarkıcının anne olduğunu Twitter'da yazdı. Üren'in doğuma girmeden önce bebeği konusunda duygularını yazdığı özel günlüğünün son sayfasını da paylaşan Akay, şarkıcı ve bebeğin sağlık vaziyeti ile ilgili bilgi verdi.


Akay, 'Canım arkadaşım Seda Üren anne oldu ve erkek çocuğu Nefes Kaan'a hayırlısı ile kavuştu. Fulya Acıbadem Hastanesi'nde doğum yapan Seda Üren'in ve Soluk bebeğin sağlık vaziyeti çok iyi. İşte Seda'nın doğuma girmeden önce günlüğüne bebeği için yazdığı duygular. Kardeş gibi büyüdüğümüz Sedamın yalnizca ablası olduğu için, Gökyüzü teyzesi olacak, bende dayısı. Allah analı babalı büyütsün, Nefes Kaan'ın şansı açık olsun.' dedi.

 

Üren doğacak bebeği için 'Baby Shower' partisi düzenlemiş ve 8 ayda 14 kilo aldığını açıklamıştı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4034 defa okunmuştur
Etiketler:
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim