• BIST 8718.11
  • Altın 2243.746
  • Dolar 32.3319
  • Euro 35.1426
  • Siirt 9 °C

Şehit Emniyet Müdürü “Önder Güzel” Adına Yaptırılan Kütüphane Hizmete Açıldı

Şehit Emniyet Müdürü “Önder Güzel” Adına Yaptırılan Kütüphane Hizmete Açıldı
Vali Ali Fuat ATİK, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğünce Şehit Emniyet Müdürü Önder GÜZEL adına İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu'nda yaptırılan Zenginleştirilmiş Kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi.

Vali Ali Fuat ATİK,  Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğünce Şehit Emniyet Müdürü Önder GÜZEL adına İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu'nda yaptırılan Zenginleştirilmiş Kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi.

 
Emniyet Genel Müdürlüğünce hazırlanan Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu'nda hizmet verecek kütüphanenin açılışı törenle yapıldı.
 
Zenginleştirilmiş Kütüphanenin eğitim camiasına ve öğrencilere hayırlı olmasını dileyen Vali Atik,Valilik olarak kütüphaneye destek vereceklerini belirtti.
 
Vali Atik burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti: "Burada polis ve asker ağabeyleriniz var. Hepimiz bu sıralardan geçtik. Derslerimizi çalıştık, öğretmenlerimizin verdiği ödevi yaptık, söylediklerini yaptık. Derslerimizde başarılı olduk, ondan sonra sınavlara girdik. Kimimiz polis, asker oldu, kimimiz başka meslekleri seçti ama ileride yapacağınız işlerin başlangıcı okul sıralarıdır. Bu yaşlara bir daha geri dönüş yok. Onun için bu yaşları, bu zamanları çok iyi değerlendirmek lazım. Bizler de sizlerin ileride çok iyi yerlere gelmenizi arzu ediyoruz.” diye konuştu.
 
Açılışın ardından kütüphaneyi gezerek inceleyen Vali Atik, öğrencilerle de bir süre sohbet etti.
 
Açılış törenine, Vali Ali Ali Fuat Atik, Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Kemal Benek, İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay, kamu kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Bu haber toplam 1708 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim