• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • Siirt 10 °C

Brad Pitt Angelina Jolie çifti saçbaş kavga ettiler!

Brad Pitt Angelina Jolie çifti saçbaş kavga ettiler!
Dünyaca ünlü Hollywood’un en seksi yıldızları arasında yer alan Angelina Jolie geçtiğimiz günlerde yakışıklı aktör kocası Brad Pitt ile birlikte gittikle Avustralya’nın başkenti Sidney’de olay yaratan şok görüntülere imza atmıştı.

SİİRTAJANS.COM- Dünyaca ünlü Hollywood’un en seksi yıldızları arasında yer alan Angelina Jolie geçtiğimiz günlerde yakışıklı aktör kocası Brad Pitt ile birlikte gittikle Avustralya’nın başkenti Sidney’de olay yaratan şok görüntülere imza atmıştı.

Brad Pitt Angelina Jolie çifti saçbaş kavga ettiler!

Hollaywood’un en seksi çiftleri arasında gösterilen Angelina-Brad Pitt çifti Sidney’de kaldıkları bir otelin odasında görüntülendi.Seksi yıldız Angelina Jolie’nin camdan verdiği o poz oldukça çokça konuşulmuştu.Seksi çiftin araları bu aralar limoni. Ünlü yıldız Angelina Jolie'nin geçen hafta Sidney'de kaldığı otelin balkonunda yüzünde ağlamaklı bir ifadeyle çekilen fotoğrafının ardındaki soru işaretleri büyüyor.Jolie'nin ağlamaklı bir ifadeyle uzaklara bakarken görüntülendiği fotoğrafların "başlangıç" kısmı In Touch dergisinde yayınlandı.

Derginin iddiasına göre Angelina Jolie ile bir süre önce evlendiği eşi Brad Pitt, Sidney'deki otelin balkonunda hararetli bir tartışmaya tutuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4425 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim