• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 19 °C

Seksi Şarkıcı sonunda çileden çıktı.. Benim İçin Kavga Etmediler ..!!

Seksi Şarkıcı sonunda çileden çıktı.. Benim İçin Kavga Etmediler ..!!
Seksi Şarkıcı sonunda çileden çıktı.. Benim İçin Kavga Etmediler ..!! Mankenlikten şarkıcılığa geçen ünlü şarkıcı Ebru Polat yine şok itiraflarıyla gündeme bomba gibi düştü.Seksi şarkıcı olay yaratan itiraflarıyla şok etti!

Seksi Şarkıcı sonunda çileden çıktı.. Benim İçin Kavga Etmediler ..!! Seksi top model ve şarkıcı Ebru Polat geçtiğimiz günlerde bir eğlence mekanında yıldız futbolcu Selçuk İnan ile ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ile yaşanan kavga sonrası ilk kez konuştu ve çok sıcak samimi itiraflarda bulundu.

BENİM İÇİN KAVGA ETMEDİLER

Seksi şarkıcı Ebru Polat için kavga ettikleri iddia edilen o iki ünlü ismin Ebru Polat için kavga etmedikleri seksi şarkıcı tarafından yalanlanadı! Ebru Polat Fenerbahçeli Selçuk Şahin ile oyuncu İbrahim Çelikkol'un kendisi yüzünden kavga ettikleri iddialarından rahatsız oldu. Polat, "Bir tarafta karaktersiz denilen aksine çok delikanlı bir adam, diğer tarafta çok sevip saydığım bir insan. Ama her şeyden önce ben nişanlıyım. Çok büyük bas kı altındayım nişanlım tarafından. Bunalıma girdim. Lütfen biraz anlayış" dedi.

Bu haber toplam 12173 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim