• BIST 9079.97
  • Altın 2307.251
  • Dolar 32.3024
  • Euro 35.0637
  • Siirt 12 °C

Serdar Bilgili Nazlı Çelik nikah masasına oturuyor!

Serdar Bilgili Nazlı Çelik nikah masasına oturuyor!
Serdar Bilgili Nazlı Çelik nikah masasına oturuyor!Magazin gündemine bomba gibi düşen Serdar Bilgili Nazlı Çelik aşkı nikah masasına doğru yol aldı.Magazin gündemine bomba gibi düşen yılın bomba aşkı 14 Şubat sevgililer gününde muhteşem düğünle noktalana

Ünlü işadamı Serdar Bilgili ile başarılı haber spikeri Nazlı Çelik'in evlilik kararı aldığını tüm Türkiye Sabah yazarı Bülent Cankurt duyurmuş büyük bir haberciliğe imza atmıştı.

Aynı Bülent Cankurt bu kez bomba aşkın düğün tarihlerini yazarak başka bir büyük magazin haberine imza attı.Bülnet Cankurt'un Sabah'taki yazısı şöyle:

Ünlü işadamı Serdar Bilgili ile başarılı haber spikeri Nazlı Çelik'in evlilik kararı aldığını tüm Türkiye benim haberim ile öğrenmişti. Kasım ayında flört etmeye başlayan çiçeği burnunda aşıklarla ilgili bomba bir haberim daha var... Henüz üç aydır flört eden ve arayı hiç açmadan vuslata ermeye karar veren aceleci aşıkların, çok anlamlı bir tarih seçtiğini öğrendim. Ünlü çift, 14 Şubat'ta, yani Sevgililer Günü'nde nikah masasına oturacak. Ancak Serdar Bilgili ile Nazlı Çelik, İstanbul'da değil İspanya'nın başkenti Madrid'de evlenecek. Geçen ay aile arasında gerçekleşen sade bir törenle sözlenen aşıkların Madrid'deki nikahına, sadece annebabaları ve çok yakın akrabaları şahitlik edecek.

DAVETLİLERİ ÖZEL JETİYLE GÖTÜRECEK
 Bu düğünün çok özel olması için bütün imkanlarını seferber eden Serdar Bilgili'nin, bütün davetlileri Madrid'e yeni aldığı özel jetiyle götüreceğini öğrendim. Bu arada, şimdiye kadar başından iki evlilik geçen ve bir daha evliliğe tövbe eden Serdar Bilgili'yi, üç ayda nikah masasına oturtmayı başaran Nazlı Çelik'e bir kez daha bravo doğrusu. Umarım bir ömür mutlu olurlar...

Bu haber toplam 2386 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim