• BIST 9729.68
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 29 °C

Serdar Ortaç Karısı Hakkındaki Gelişmelerle ŞOK Oldu!

Serdar Ortaç Karısı Hakkındaki Gelişmelerle ŞOK Oldu!
SİİRTAJANS.COM- TV8 ekranlarında yayınagelen 3 Adam adlı eğlenceprogramına katılan ünlüpopçu Serdar Ortaç ikiziyle canlı yayına damgavurdu.Serdar Ortaç ikizinin şok açıklamalarıyla kıskançlıkkrizine girdi ve canlıyayında çok ilginç anlar yaşandı.

SİİRTAJANS.COM- TV8 ekranlarında yayına gelen 3 Adam adlı eğlence programına katılan ünlü popçu Serdar Ortaç ikiziyle canlı yayına damga vurdu.Serdar Ortaç ikizinin şok açıklamalarıyla kıskançlık krizine girdi ve canlı yayında çok ilginç anlar yaşandı.

Ünlü popçu Serdar Ortaç canlı yayında katılan ikizinin eşi ile ilgili itirafları ünlü popçuyu kıskançlık krizine soktu.Canlı yayında yaşanan şok anlar stüdyoyu sus pus etti.Serdar Ortaç kıskançlık krizine girerse. TV8'de yayınlanan, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un sunduğu 3 Adam programına katılan ünlü sanatçı Serdar Ortaç canlı yayında kıskançlık krizine girdi.  Ünlü popçu yayına konuk olarak katılan benzerinin eşi hakkında söylediği sözleri duyunca adeta şok oldu.

 

 

Eser Yenenler'in 'bu benzerlikle unutamadığınız bir olay geldi mi başınıza' sorusuna cevap veren konuk,  'Serdar beyin eşiyle bir anımız oldu. Bir kulüpte beni Serdar bey sanıp neredesin, neden geç kaldın diye' şeklinde cevap verdi. Bu sözleri duyan Serdar Ortaç kıskançlık krizine girerek 'Bana benziyorsun diye eşim nasıl seni ben sanar, salıyorsun. .Eğer bu kız bunu düşünerek benle evlendiyse yandık demektir diye tepki gösterdi'. Bu sözler üzerineprogramda kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4467 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim