• BIST 9713.86
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Siirt 23 °C

Sibel Kekilli'den gündemi sallayan şok açıklama .. Türk insanı beni ..!!

Sibel Kekilli'den gündemi sallayan şok açıklama ..  Türk insanı beni ..!!
Sibel Kekilli'den gündemi sallayan şok açıklama .. Türk insanı beni ..!! Ünlü isim Sibel Kekilli türk erkekleriile ilgili yapmış olduğu beyanatla şok etti. Kekilli Açıklamasında "Çoğu Türk insanı beni sevmiyor. Çünkü ‘Duvara Karşı’ ve ‘Ayrılık’ta canland

Sibel Kekilli'den gündemi sallayan şok açıklama ..  Türk insanı beni ..!! Sibel Kekili Türk erkekleri ile ilgili beyanatları ile gündemi salladı Ünlü isim Sibel Kekilli türk erkekleriile ilgili yapmış olduğu beyanatla şok etti. Kekilli Açıklamasında "Çoğu Türk insanı beni sevmiyor. Çünkü ‘Duvara Karşı’ ve ‘Ayrılık’ta canlandırdığım karakterler Türkleri kötü gösteriyordu" ifadelerine yer verdi.

KEKİLİ İDDİASI İLE GÜNDEMDE

güzelliği ile göz kamaştıran ünlü Türk oyuncu Sibel Kelli, Türklerin kendisini sevmediğini ifade ederek tüm dikkatleri üzerine çekti..

Sibel Kekilli, 4. sezonunda veda ettiği “Game of Thrones” dizisinin senaristi olan George R. R. Martin ile Meksika’da bir araya geldi. İkili, Arte kanalı için çekim çekimlerde bulundu. dünyaca Ünlü olan oyuncu programda, “Türk müziğini, yemeklerini ve kültürünü seviyorum. Çoğu Türk insanı ise beni sevmiyor. Çünkü ‘Duvara Karşı’ ve ‘Ayrılık’ta canlandırdığım karakterler Türkleri kötü gösteriyordu” ifadelerini kullandı.

Hürriyet’te yer alan habere göre, Sibel Kekilli “Kadına şiddete hayır demek için Terres de Femmes gibi organizasyonlarla çalışıyorum. Katıldığım bir konferansta, ‘Şiddet İslam kültüründe vardır’ dediğim için Türkiye’nin Berlin Başkonsolosu toplantıyı terk etti” dedi.

 

Bu haber toplam 4277 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim