• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Siirt 19 °C

Siirt AK Parti İl Başkanlığı'na Fuat Özgür Çalapkulu Atandı

Siirt AK Parti İl Başkanlığı'na Fuat Özgür Çalapkulu Atandı
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Siirt İl Başkanı Fevzi Sevgili’nin, milletvekili aday adaylığı için 31 Ocak’ta görevi bırakacak olmasıyla, il başkanlığı görevine Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu atandı.

Parti binasında Fevzi Sevgili ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Çalapkulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kendisine bu görevi tevdi ettiğini söyledi. Çalapkulu, “Öncelikle davet üzerine katılmış olduğum toplantılar sonucunda Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu tarafından bu göreve atanmış olmam benim için büyük bir onurdu. Taşıdığım yükün ağırlığını biliyorum. Temiz ve ahlaklı siyaset yapmak temelinde kurulmuş Ak Parti’nin bir bireyi olmak benim için onur vericidir. Bizim politikamızda ırkçılık yok, herkesi her kesimi kucaklayıcı bir politika yürüteceğiz. Bizim öncelikli ve ana fikrimiz Mevlana’nın pergel kurumunda olduğu gibi bir ayağımız hakikatte, diğer ayağımız olabildiğince burada yaşayan bütün insanlarımızı, herkesi her kesimi kucaklamaktır” dedi.

Eski İl Başkanı Fevzi Sevgli ise, Çalapkulu’na yeni görevinde başarılar diledi. Sevgili, "Genel merkezimiz 6 aday üzerinde yaptığı değerlendirmede kardeşim Çalapkulu üzerinde karar verdi. Bu süreç bizim için çok önemlidir. 31 Ocak inşallah bir milat olacak, buna yürekten inanıyorum. Yeni görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.
Toplantı soru cevapla sona erdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3247 defa okunmuştur
Yorumlar
serkan
08 Şubat 2015 Pazar 23:39
23:39
Özgür bey isabetli bir tespit oldu ama özgür beyin yaptığı listede fevzi beyin emaneti olan Burhan yeyreke icrada görev vermi ama yine fevzi beyin emaneti olan Hakim seven ve Hudaydan kayaalp için icrada yer vermemesi siirt için çok büyük kayıp olmuş fevzi bey onları yazdığına göre yabana atılacak kişiler deyildi heralde fevzi bey işini bilir tbu arkadaşlar galiba tahsilli birikimli siirt için rojeler hazırlayacak kimselerdi osman ören içinde icrada koyduğu isimler önemli kimselerdir bir tanesi Mutlu bir işletmenin sahibi büyük oy sahibi en az partiye 1500 oy kazandıracak biri hayırlısı olsun
78.161.60.100
kürşat
28 Ocak 2015 Çarşamba 11:56
11:56
şimdiye kadar yapılan tercihlerin en iyisi. özgür beye yakışır başarılar dilerim
88.229.18.39
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim