• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 19 °C

Siirt Başkan Vekili Taşkın Park Alanında İncelemelerde Bulundu

Siirt Başkan Vekili Taşkın Park Alanında İncelemelerde Bulundu
Siirt Belediyesi tarafından kent genelinde gerçekleştirilen çalışmalarla yeni parkların yapımına devam ediliyor. Daha önce Hayvan pazarı olarak kullanılan alan şehir dışına çıkarılarak, yerine mahalle sakinlerinin rahat bir nefes alacağı, çocukların da gö

Siirt Belediyesi tarafından kent genelinde gerçekleştirilen çalışmalarla yeni parkların yapımına devam ediliyor. Daha önce Hayvan pazarı olarak kullanılan alan şehir dışına çıkarılarak, yerine mahalle sakinlerinin rahat bir nefes alacağı, çocukların da gönüllerince oynayabileceği çocuk parkına dönüşüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, 6 dönüm arazi üzerine eski hayvan pazarına, oyun grupları kuruldu, kauçuk döşemesi yapıldı. Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, yapımı devam eden parkta incelemelerde bulundu. Belediye Başkan Vekili Taşkın, Parkta oynayan mahallenin çocuklarıyla yakından ilgilendi.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın yaptığı açıklamada, “Burayı çocuklarımızın yüzlerini güldürecek bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Çocuklarımız mutlu olursa bizlerde mutlu oluyoruz. Önümüzdeki haftalar içerisinde burayı güzel bir oyun alanına, parka ve yeşil alana çevireceğiz. İki alan üzerine kurulacak olan parkın bir bölümünde çocukların oynayacağı oyun grupları diğer alana da vatandaşların oturabileceği yeşil bir alana dönüştüreceğiz.” dedi.

Yeni parkın tamamlanmasıyla birlikte mahalle sakinleri dinlenip nefes alabilecekleri bir alana, çocuklar ise doyasıya eğlenecekleri yeni bir oyun alanına kavuşacak.

Bu haber toplam 1077 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim