• BIST 8718.11
  • Altın 2239.872
  • Dolar 32.3226
  • Euro 35.142
  • Siirt 9 °C

Siirt Valisi Eruh'ta iftar sofrasında vatandaşla buluştu

Siirt Valisi Eruh'ta iftar sofrasında vatandaşla buluştu
VALİ ATİK, “HUZUR İKLİMİNİ VE KARDEŞLİK HUKUKUMUZU DAHA GÜÇLENDİRECEĞİZ.” VALİ ATİK, ERUH İLÇESİNDE DÜZENLENEN İFTAR PROGRAMINDA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Siirt Valisi Ali Fuat ATİK, 3. Komando Tugay Komutan Vekili Albay Mehmet Fevzi Kenasarı, Siirt Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Fırat, İl jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay ile birlikte, Eruh ilçesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

 

İlçe Kaymakamı Murtaza Dayanç, Belediye Başkanı Cehver Çiftçi ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Atik, ilk olarak Eruh Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

 

İlçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Atik, yeni seçilen Belediye Başkanı Cehver Çiftçi’ye hayırlı olsun temennisinde bulunarak, başarılar diledi.

 

Eruh ilçesinde kayyum döneminde önemli hizmetlerin hayata geçirildiğini kaydeden Vali Atik, önümüzdeki dönemlerde bu hizmetlerin artarak devam edeceğine inandığını kaydetti.

 

Gönül belediyeciliğine dikkat çeken Vali Atik, “Bölgemizde sağlanan huzur ve güven iklimiyle birlikte kardeşlik hukukumuzu daha güçlendirerek, Eruh ilçemiz ile ilgili terör algısını hep birlikte ortadan kaldıracağız.“ dedi.

 

Eruh Belediyesi bünyesinde hizmet veren ‘Eruh Kültür Sanat Evi’ni de ziyaret ederek inceleyen Vali Atik, daha sonra Eruh Belediye Başkanlığı tarafından 15 Temmuz Demokrasi meydanında düzenlenen iftar programına katıldı.

 

Vatandaşlarla birlikte iftarını açan Vali Atik, kendileri ile bir süre sohbet etti.

 

İftar programı, yapılan duanın ardından sona erdi.

 

İftar programına, Vali Atik ve beraberindeki heyetin yanı sıra, Ak Parti İlçe ve Belde Belediye Başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve yaklaşık bin 700 kişi katıldı.

 

Eruh Bayırözü askeri üs bölgesine geçerek, Mehmetçikleri ziyaret eden Vali Atik ve beraberindeki heyet daha sonra Siirt’te döndü.

Bu haber toplam 17442 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim