• BIST 9733.46
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Siirt 24 °C

Siirtli öğrencilerden judo başarısı

Siirtli öğrencilerden judo başarısı
Siirt Zübeyde Hanım Lisesi öğrencileri, okullararası düzenlenen judo müsabakalarında derece aldı.

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü’nün organize ettiği okullararası judo müsabakalarına katılan Siirt Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Saniye Esenboğa, Emine Bal birincilik, Emine Esmeray, Zeliha Esenboğa ikincilik, Zakire Can, Evin Kaplan ve Nuran Ertaş üçüncülük dereceleri aldı.

Başarıda emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik eden okul müdürü İdris Yolbaş, "Eğitim, sosyal ve kültürel etkinliklerin yanında sportif faaliyetlere de büyük önem veriyoruz. İl genelinde yapılan yarışmalara katılan okulumuz öğrencileri, judo dalında 2 birincilik, 2 ikincilik ve 3 de üçüncülük elde ederek önemli bir başarıya imza attı. Öğrencilerimizin her alanda başarılı olabilmeleri için elimizden geldiğince kendilerine olanak tanımaya devam edeceğiz. Emeği geçen öğrencilerimizi ve değerli öğretmenleri Uğur Çelik ve Sedat Baran ile judo antrenörü Levent Obuz'a teşekkür ediyorum" dedi.
Eğitimin yanında sosyal ve kültürel faaliyetlerin yer almasının büyük önem taşıdığını ifade eden Okul-Aile Birliği Başkanı Misbah Yılmaz ise, başarıdan dolayı öğrencileri kutladı.
Okul Müdürü Yolbaş, başarılı öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2449 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim