• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 25 °C

Siirt'te Çalışmalar Devam Ediyor

Siirt'te Çalışmalar Devam Ediyor
Siirt Belediyesi, ilde temiz bir çevreyi sürekli kılmak, doğayı korumak noktasında çalışmalarına devam ediyor.

Çevreci kimliği ile öne çıkan ve çalışmalarını bu doğrultuda yürüten Siirt Belediyesi, temiz bir şehir ve çevre noktasında yürüttüğü faaliyetlerini sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri esnafa ücretsiz olarak çöp poşeti dağıtıyor.

Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından devam eden temizlik çalışmaları kapsamında yollar düzenli olarak yıkanıyor kentin birçok noktasından ekipler çöpleri topluyor. Büyük çöp toplama araçlarının giremediği ara sokaklarda ve şehir merkezinde görüntü kirliliğine yol açan çöpler, Çöp Taksi ile anında toplanıyor. Özellikle bakteri oluşumuna ve çeşitli hastalıklara sebebiyet verici virüslerin üremesine önlemek amacıyla çöp konteynerları özenle temizlenerek hijyenik bir hale getiriliyor.

Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Daha Temiz Bir Siirt için başlatılan çalışmalar kapsamında esnaflara ücretsiz olarak çöp poşeti dağıtımı yapılıyor. Çöp poşetlerini alan vatandaşlar, çöplerini çöp poşetlerine koyarak belediye tarafından belirlenen noktalara toplayacaklarını ve böyle bir çalışmadan dolayı çok memnun olduklarını ifade ettiler.

Bu haber toplam 1811 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim