• BIST 9126.46
  • Altın 2324.175
  • Dolar 32.3577
  • Euro 35.0008
  • Siirt 20 °C

Siirt'te suikast için gelen bir kişi yakalandı - Son Dakika Siirt Haberleri

Siirt'te suikast için gelen bir kişi yakalandı - Son Dakika Siirt Haberleri
Siirt Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre Siirt'te kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlara suikast yapmak için gelen bir kişinin yakalandığını açıkladı.

VALİLİĞİMİZDEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE

 

Kurtalan İlçemizde görev yapan Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yöneticilerine yönelik suikast yapmak amacıyla gelen (1) bir Bölücü Terör Örgütü mensubu yakalandı.

 

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüzce PKK/KCK Terör Örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik operasyon düzenlendi.

 

13.08.2016 günü PKK/KCK Terör Örgütü mensuplarına yönelik Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüz koordinesinde Kurtalan İlçemizde yapılan operasyonda, İlimiz Mava kırsalında faaliyet gösteren ve Kurtalan İlçemizde görev yapan Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yöneticilerine yönelik suikast yapmak amacıyla gelen (1) bir Bölücü Terör Örgütü mensubu yakalandı.

 

Yakalanan terör örgütü mensubuna ait 1 adet el bombası, 1 adet tabanca ve yapmayı planladığı suikast dokümanları ele geçirilerek el konuldu. Yakalanan şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Bu haber toplam 1731 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim