• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 18 °C

Justin Bieber rekorları alt üst etti!

Justin Bieber rekorları alt üst etti!
Dünya çapında verdiği muhteşem konserlerle adından söz ettirmeyi başaran dünyaca ünlü Kanadalı skandal popçu JUstin Bieber 30 altı yaş altı dünyaca ünlü yıldızlar arasında en çok kazanan ünlü isim oldu.Bieber dudak uçuklatan kazancıyla dünyanın ençok kaza

SİİRTAJANS.COM- Dünyaca ünlü Kanadalı skandal popçu Justin Bieber yine çokça konuşulacak sürpriz bir çıkışla gündeme bomba gibi düştü.Ünlü popçu 30 yaş altı ünlüler listesinde en çok kazanan ünlü isim oldu.Justin Bieber 80 Milyon EURO ile en çok kazanan 30 yaş altı ünlü unvanına sahip oldu.

Skandal şarkıcı Justin Bieber 30 yaş alrtı en çok kazanan ünlü isim oldu.Justin Bieber dudak uçuklatan parayla rakiplerine oldukça büyük bir fark attı.Karıştığı olaylar ve çalkantılı aşk hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Justin Bieber, bir yılda kazandığı 80 milyon dolarla 'En Çok Para Kazanan 30 Yaş Altı Ünlüler' listesinin zirvesinde yer aldı. 20 yaşındaki şarkıcı, gelirinin büyük kısmını dünya turnesinden elde etti. İlk 10'da dokuz müzisyenin yer aldığı listede ikinciliği müzik grubu One Direction aldı. Grup; bu yıl 75 milyon dolar kazandı.

TAYLOR 64 MİLYON DOLAR KAZANDI

 

Listenin üçüncü sırasında ise güzel şarkıcı Taylor Swift yer aldı. 24 yaşındaki yıldız, 64 milyon dolar gelir elde etti.

 

Listede dikkat çeken diğer isimler ise şöyle:

 

Bruno Mars (60 milyon dolar)

Rihanna (48 milyon dolar)

Miley Cyrus (36 milyon dolar)

Jennifer Lawrence (34 milyon dolar)

Lady Gaga (33 milyon dolar)

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 5636 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim