• BIST 9079.97
  • Altın 2324.473
  • Dolar 32.3318
  • Euro 34.8419
  • Siirt 5 °C

Sky İnşaat Sky Notiva Kurtköy projesiyle fark yaratıyor

Sky İnşaat Sky Notiva Kurtköy projesiyle fark yaratıyor
Kurtköy ilçesine bambaşka bir soluk getiren Sky Novita Kurtköy projesi, Sky İnşaat imzasını taşıyor. Toplamda 7610 metre kare arazi üzerinde inşaası gerçekleştirilen proje içerisinde kapalı otoparkların yanı sıra açık havuz ve ailenizle birlikte aktiviler

Kurtköy ilçesine bambaşka bir soluk getiren Sky Novita Kurtköy projesi, imzasını taşıyor. Toplamda 7610 metre kare arazi üzerinde inşaası gerçekleştirilen proje içerisinde kapalı otoparkların yanı sıra açık havuz ve ailenizle birlikte aktivilerinizi gerçekleştirebileceğiniz geniş bir alan bulunuyor. Proje içerisinde yer alan her dairenin kendine özel geniş ve büyük balkonları bulunuyor. Ayrıca da site içerisinde araba trafiğinin bulunmaması, Sky Notiva Kurtköy projesini diğer konut projelerinde farklı kılıyor.

Geniş bir bölüme yayılmış olan yeşil alanlarda yürüyüş yapabileceğiniz gibi şehrin yorucu ve stresi yönünden uzak kalmanızı sağlayabilecek spor sahaları ve salonlarının yanı sıra birçok sosyal aktivitede bulunabileceğiniz imkanlar da bulunuyor. Sky İnşaat tarafından gerçekleştirilen projede ticari alanlar ve villa tipi daireler de mevcut. Muhteşem mimarisi ise büyük etki yaratan Sky Notiva Kurtköy projesindeki daireler yeni sahiplerini bekliyor. Şehrin yorucu temposundan uzak kalmak isteyenler için 'ın bu projesini mutlaka incelemenizi öneriyoruz.

Bu haber toplam 2796 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim