• BIST 9787.57
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 28 °C

Sneijder Juve flörtünde yeni gelişmeler

Sneijder Juve flörtünde yeni gelişmeler
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder ayrılık ateşini yaktı.Hollandalı yıldız ile İtalyan devi Juventus arasında görüşmelerde flaş gelişmeler yaşanıyor

İtalyan basını hergün bir haber ile karşımıza çıkıyor.Sneijder'in Juventus'ın teklifine evet dediği son sözü Galatasaray'ın söyleyeceğiz yazılıp çiziliyor.

2 haftadır sarı-kırmızılı yıldızın peşinde olan Juventus, transferde önemli aşama kaydetti. İtalyan kulüp yöneticileri, önce Sneijder'in menajeri Albers ve daha sonra da Wesley Sneijder ile görüştü. Hollandalı futbolcunun menajeri, ilk etapta Juventus'lu yöneticilerden yıllık 5.6 milyon avro isteyince pazarlıklar tıkandı. İtalyanlar “Yıllık 4.5 milyon avro” verebiliriz deyince Wesley Sneijder fedakârlık yaparak teklife “evet” dedi. İki tarafın el sıkışmasıyla birlikte gözler Galatasaray'a çevrildi. İtalyan basının iddiasına göre Juventus, Galatasaray'a önce satın alma opsiyonlu kiralama teklif ettiği ifade edildi. Ancak bu talep sarı-kırmızılılar tarafından olumsuz karşılandı. İtalyan yöneticilerin İstanbul'da Galatasaray yönetimi ile bir araya gelmesi bekleniyor. Sneijder'in sözleşmesine göre Juventus, 20 milyon avro getirirse Hollandalı oyuncuyu transfer edebilecek. Wesley Sneijder'in sözleşmesi 2015-16 sezonunda sona erecek.

 

Bu haber toplam 1955 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim