• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 19 °C

Şok Gelişme Ruh hali değişken biriyim

Şok Gelişme Ruh hali değişken biriyim
Son albümü 'Yeni Ay' ile gündemde olan, klipleri ve konserleriyle milyonları kendine hayran bırakan Sıla; hiç bilinmeyen yönlerini Cosmopolitan'a anlattı.Son albümü 'Yeni Ay' ile adından söz ettiren Sıla, Cosmopolitan dergisine itiraflarda bulundu: Ruh ha

Son albümü 'Yeni Ay' ile gündemde olan, klipleri ve konserleriyle milyonları kendine hayran bırakan Sıla; hiç bilinmeyen yönlerini Cosmopolitan'a anlattı.Son albümü 'Yeni Ay' ile adından söz ettiren Sıla, Cosmopolitan dergisine itiraflarda bulundu: Ruh hali değişken biriyim! O deli benim işte. En çok hangi zamanlarda kendinizi söz yazarken buluyorsunuz? Belli bir zamanı yok.

Son albümü 'Yeni Ay' ile gündemde olan, klipleri ve konserleriyle milyonları kendine hayran bırakan Sıla; hiç bilinmeyen yönlerini Cosmopolitan'a anlattı...
En çok hangi zamanlarda kendinizi söz yazarken buluyorsunuz?
Belli bir zamanı yok. Ama şunu söyleyebilirim; yangın ortasında yazamıyorum, dinmesi lazım.
Konser öncesi uğuruna inandığınız batıl inançlarınız var mı?
Kuliste fazla zaman geçirmeyi severim. Mutlaka ekibimle sohbet ederim, ne varsa olan biten, laflarız, güleriz. Sahneye çıkmadan evvel dua edip öyle çıkarım.
Moraliniz bozuk olduğunda kendinizi nasıl motive edersiniz?
Ruh hali değişken biriyim. Saplanıp kalmam can sıkıntısına; bir yol bulur mutlak çıkarım oradan; ama sözle, ama sazla. Bir de yürürüm, atmaya çabalarım o olumsuzluğu üstümden.

 

Bu haber toplam 2044 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim