• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 11 °C

Şoke Eden Gelişme İlkokulda Dehşet Anlar

Şoke Eden Gelişme İlkokulda Dehşet Anlar
ERzurum da çok önemli gelişmeler yaşanıldığı ortaya çıktı. Erzurum da meydana gelen olay şok etti. İlkokul 1. sınıf öğrencisi olan 6 yaşındaki GAni Kadir Kastalmış teneffüste dışarı doğru açılan sınıf kapısının kolu çarpması soncunda sağ gözünden olduğu s

ERzurum da çok önemli gelişmeler yaşanıldığı ortaya çıktı. Erzurum da meydana gelen olay şok etti. İlkokul 1. sınıf öğrencisi olan 6 yaşındaki GAni Kadir Kastalmış teneffüste dışarı doğru açılan sınıf kapısının kolu çarpması soncunda sağ gözünden olduğu söylendi bu gelişmeler TÜrkiye gündemine bomba gibi düştü.

İki çocuk babası Muammer Kastalmiş, olayın 1.5 saat sonra kendisine haber verdiğini öne sürerken okul yöneticileri ve sınıf öğretmenini şikayet etti.

Olay, geçen 10 Ekim günü merkez Palandöken İlçesi'ndeki Alparslan İlkokulu'nda meydana geldi. Sevda-Muammer çiftinin ikinci çocukları 1-A sınıfı öğrencisi Gani Kadir Kastalmiş, teneffüste 3'üncü sınıfta okuyan ablası 8 yaşındaki Nazar Naz'ın yanına gittikten sonra sınıfına dönmek istedi. 1-C sınıfı önüne geldiğinde 'Deprem Yönetmeliği' nedeniyle dışa doğru açılan kapının içeriden açılmasıyla kapının kolu Kadir'in gözüne çarptı. At arabası ile sebze satarak geçimini sağlayan baba, 39 yaşındaki Muammer Kastalmiş, 1.5 saat sonra olayı duyup okula gittiğinde derste olan oğlunun gözünün morarmış, kanlı ve şişkin bir halde olduğunu gördüğünü söyledi.

Bu haber toplam 2623 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim