• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Siirt 13 °C

Son dakika flaş gelişmeBursa'da yarın okullar tatil edildi mi ?

Son dakika flaş gelişmeBursa'da yarın okullar tatil edildi mi ?
Bursa'da yarın okullar tatil edildi mi, Bursa'da 7 ocak okullar tatil edilecek mi, Bursa'da yarın okul var mı? 7 ocak Bursa'da etkili olan kar yağışı sebebi ile vatanın çeşitli illerinde okullar tatil edildi?

Siirt Ajans Bursa'da yarın okullar tatil edildi mi, Bursa'da 7 ocak okullar tatil edilecek mi, Bursa'da yarın okul var mı? 7 ocak Bursa'da etkili olan kar yağışı sebebi ile vatanın çeşitli illerinde okullar tatil edildi? 

Bursa Valiliği2nden son dakika flaş açıklama geldi.Okullar bir gün süre ile tatil edildi..7 Ocak günü Bursa ve tüm ilçeleri bir günlüğüne okullar tatil edildi.

BURSA / KELES'DE EĞİTİME KAR ENGELİ

Bursa’nın dağ ilçelerinden Keles’te eğitime bir gün ara verildi. Keles Kaymakamlığı tarafından gece saatlerinde yapılan açıklamada "İlçemizde görülen yoğun kar yağışının, köylerdeki mahallelerdeki taşımalı öğrenci hizmetlerinin gerçekleştirilmesinde yaşatacağı muhtemel riskler nedeniyle 05 Ocak Pazartesi günü ilçe genelinde eğitime bir gün ara verilmiştir" denildi.

 

Bursa'da yarın okullar tatil edildi mi ? 7 Ocak tatil olan iller ..

 

KASTAMONU'DA EĞİTİME KAR MOLASI

İl Mili Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, bölgede devam edem kar yağışı sebebiyle Gölköy, Gürgentepe, Korgan ve Mesudiye ilçelerinin tamamı, Kabadüz ilçesinin Yokuşdibi ve Derinçay, İkizce ilçesinin Özpınar, Devecik, Yoğunoluk, Kaynartaş,Şenbolluk Mahalleleri, Çaybaşı ilçesinin merkez hariç tüm mahalleleri ile Akkuş ilçesinde Akkuş Yatılı Bölge Ortaokulu hariç merkez ve tüm mahallelerde eğitime 6 Ocak Salı günü ara verildi.

Uşak genelinde Valilik kararıyla Salı günü tüm okullar tatil olurken, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görev yapan hamile ve engelli personel idari izinli olacak.

KOCAELİ'DE EĞİTİME KAR ENGELİ

Kocaeli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, meteoroloji yetkililerince, kentte sabah saatlerinden itibaren başlaması beklenen kar yağışının ilerleyen saatlerde yoğun şekilde etkisini arttırarak devam edeceğinin tahmin edildiği belirtildi.

 

KONYA'DA EĞİTİME ARA VERİLDİ

Konya genelinde 4 ilçe hariç kar yağışı nedeniyle bugün eğitime ara verildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, il genelinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartlarının devam ettiği belirtildi.

Kar yağışı dolayısıyla Ereğli, Karapınar, Emirgazi ve Halkapınar dışındaki ilçeler dışında eğitime bir gün ara verildiği kaydedilen açıklamada; il merkezindeki ilkokul, ortaokul ve liselerin 1 gün tatil edildiği vurgulandı. Tatil olan yerlerde hamileler ve engelliler de 1 gün süre ile idari izinli sayılacak.

Bu haber toplam 4243 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim