• BIST 9524.59
  • Altın 2493.789
  • Dolar 32.5764
  • Euro 34.7318
  • Siirt 13 °C

Tecavüz Mahkumu seri katilden ŞOK İstek .. ötanazi hakkı verildi ..!!

Tecavüz Mahkumu seri katilden ŞOK İstek .. ötanazi hakkı verildi ..!!
Tecavüz Mahkumu seri katilden ŞOK İstek .. ötanazi hakkı verildi ..!!Belçika'da senelerdir cezaevinde tecavüz ve bir çok kişiyi öldürmek suçundan tutklu bulunan bir seri katil büyük psikolojik sorunlar yaşadığı için ötenazi ile hayatına son vermeyi talept

Siirt Ajans Tecavüz Mahkumu seri katilden ŞOK İstek .. ötanazi hakkı verildi ..!! Belçika'da senelerdir cezaevinde tecavüz ve bir çok kişiyi öldürmek suçundan tutklu bulunan bir seri katil büyük psikolojik sorunlar yaşadığı için ötenazi ile hayatına son vermeyi talepte bulundu. Mahkumun talebi kabul edildi.

 

De Morgen gazetesinin haberine göre, Belçika Adalet Bakanlığı, çok fala sayıda insana tecavüzde bulunarak öldürdüğü için 30 yıldır mahkum olarak ceza evinde bulunan 50 yaşındaki Frank Van Den Bleeken'in ötenazi başvurusunun kabul edildiğini beyan etti.  

Tecavüz Mahkumu seri katilden ŞOK İstek .. ötanazi hakkı verildi ..!!


Bakanlık Frank Van Den Bleeken'in ötenazi isteminin önümüzdeki günlerde Bruges kentinde yerine getirileceğini duyurdu. Seri katil, erken af teklif edildiği halde mahkum kendisini toplum için tehdit gördüğünü belirterek hapisten çıkmayı reddetmişti.

Bu haber toplam 4049 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim