• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 18 °C

Tekmeli Tokatlı Okkalı Dayak!

Tekmeli Tokatlı Okkalı Dayak!
28 yaşındaki ünlü dizi oyuncusu Maria Fowler eğlenmek için gittiği bir mekanda çok talihsiz bir olayla karşı karşıya kaldı.Seksi güzel kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs tarafından darp edildi.Yüzü gözü kanlar içinde kalan seksi yıldız şok etti.

28 yaşındaki Maria Fowler adlı ünlü oyuncu eğlenmek için gittiği gece gezmesi çok kötü bitti.Ünlü oyuncu kimliği belirsiz bir kişi tarafından yüzü gözü dağıldı.Pazar günü gece gezmesine çıkan ünlü oyuncu kimliği belirsiz kişi tarafından tekme tokat darp edildi.

Rol aldığı The Only Way Is Essex adlı diziyle tanınan Maria Fowler, geçtiğimiz hafta sonu Derby kentinde çıktı gece gezmesine . Arkadaşlarıyla birlikte eğlenen 28 yaşındaki Maria Fowler, Pazar sabahının ilk saatlerinde sokakta kimliği belirsiz bir kişinin uğradı  saldırısına . Yüzü gözü ve vücudunun çeşitli yerleri kanlar içinde kalan Fowler, polise başvurdu. Polis yetkilileri, Fowler'ı darp edenlere yönelik araştırmaların sürdüğünü açıkladı. Maria Fowler daha önce de bir adamın şişeli saldırısına maruz kalmıştı. Fowler'ın arka arkaya başına gelen bu olaylar yüzünden yakın çevresine "Sanırım alkolü ve gece gezmesini bırakmalıyım" dediği belirtiliyor.

 

Maria Fowler

Maria Fowler (15 Ağustos 1986 doğumlu) bir İngiliz olan glamour modeli ve Page 3 Kız . Fowler İngiltere'de yer almıştır ve Dünya yayınlar Fowler destekleyici bir rol vardı ITV2 serisi The Only Way Is Essex 2010-11.

Fowler Maria Fowler Catherine olarak doğdu ve büyüdü Derby , İngiltere. Onun lise oldu Littleover Community School . Daha sonra Burton College Fine ve Sahne sanatları eğitimi için gitti.

O futbolcu ile bir ilişki içinde olmuştu Lee Croft onlar o "kendi zaman gerekli" diyerek Croft ile, Nisan 2012 yılında bölünmüş kadar Ekim 2011 den. çift ​​bebek ve evlilik için planları vardı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2298 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim