• BIST 9645.02
  • Altın 2414.245
  • Dolar 32.582
  • Euro 34.8071
  • Siirt 21 °C

TEM'de yan yatan TIR kaldırıldı trafik normale döndü!

TEM'de yan yatan TIR kaldırıldı trafik normale döndü!
SİİRTAJANS.COM-TEM'de yan yatan TIR kaldırıldı trafik normale döndü!TEM Otoyolu İstoç mevki Edirne istikametinde bir TIR'ın yan yatması sebebi ile TEM trafiği allak bullak oldu.

SİİRTAJANS.COM'un İHA'dan edindiği habere göre,TEM Otoyolu İstoç mevki Edirne istikametinde bir TIR direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Can kaybı yaşanmayan kaza sonucunda uzun kuyruklu trafik meydana geldi.

TEM Otoyolu İstoç mevki Edirne istikametinde meydana gelen kaza da direksiyon hakimiyetini kaybeden TIR bariyerlere çarparak devrildi. Kazada can kaybı yaşanmazken TEM otoyolu’nda uzun süren trafik yoğunluğu yaşandı. Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevkedildi. Polis ekipleri trafiği kontrollü bir şekilde akışını sağlarken devrilen TIR vinç yardımıyla emniyet şeridine çekildi. TIR dorsesinde bulunan kumaşlar olay yerine gelen diğer kamyonlara vatandaşlar yardımıyla sevkedildi. Daha sonra devrilen dorsede vinç yardımıyla emniyet şeridine alındı. Daha sonra trafik kontrollü bir şekilde trafik polisleri tarafından ulaşıma açıldı.

Bu haber toplam 5088 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim