• BIST 9046.62
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • Siirt 16 °C

TSM'nin Efsane ismi Müzeyyen Senar'ın son sağlı durumu!

TSM'nin Efsane ismi Müzeyyen Senar'ın son sağlı durumu!
TSM'nin Efsane ismi Müzeyyen Senar'ın son sağlı durumu?Türk Sanat Müziğinin duayen ismi Müzeyyen Senar yeniden acil olarak hastaneye kaldırılmıştı.Efsane ismin sağlık durumu hakkında son dakika flaş açıklama geldi.

SİİRTAJANS.COM'un İHA'dan edindiği habere göre,İzmir'de, kaldığı bakım evinden Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan sanatçı Müzeyyen Senar'ın sağlık durumunun iyi olduğu, bir hafta kadar hastanede kalacağı ve ardından taburcu edileceği belirtildi.

TSM'nin Efsane ismi Müzeyyen Senar'ın son sağlı durumu

Bodrum'da, kızı ve oğlu ile birlikte yaşayan Türk sanat müziği sanatçısı Müzeyyen Senar, geçen hafta Urla Darüşşafaka Yaşlı Bakımevi'ne yerleştirildi. Müzeyyen Senar, dün akşam saatlerinde İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Uzun süre kısmı felç geçiren ve konuşamayan Senar'ın kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Sanatçının sağlığı hakkında bilgi veren Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof.Dr. Kazım Tuğyan, ''Müzeyyen Senar, dün saat 20.00 sıralarında acil servisimize gelmiştir. İleri yaşına bağlı bir takım sıkıntıları, sağlık problemleri var. Bunun yanında akciğerinde enfeksiyon var. Bununla mücadele ediyoruz. Antibiyotiğe başladık ama sevindirici yanı şuan yoğun bakıma ihtiyacımız yok. Geriatri servisinde sanatçımızı takip ediyoruz. Yaptığımız tetkikler sonucu gidişatı iyi yönde. Herhangi bir şey çıkmazsa muhtemelen enfeksiyonu geçtikten sonra bir hafta 10 güne taburcu ederiz. Yoğun bakıma almadık. Kronik sıkıntıları var. Hipertansiyonu, alzhaymır, beslenme problemi ve yaşına bağlı bir çok sıkıntı var. Bunun üzerine solunum sıkıntısı ortaya çıkıtı. Tedaviye devam ediyoruz. Sağlık durumunda şuan itibariyle endişe edeceğimiz bir durum yok'' dedi.

Bu haber toplam 2437 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim