• BIST 9112.89
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • Siirt 20 °C

TV8 İşte Benim Stilim kim elendi?

TV8 İşte Benim Stilim kim elendi?
Önceki gün yapılan İşte Benim Stilim eleme gecesinde yarışmaya veda eden isim kim oldu? Jüri koltuğunda Sinan Engin'in oturduğu eleme gecesinde renkli görüntüler yaşanırken yarışmadan ayrılan isim bakın kim oldu?

15 Mayıs İşte Benim Stilim eleme gecesinde bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. şte Benim Stilim eleme gecesinde gecenin en stil yarışmacısı Gülşah oldu. İşte Benim Sitilim jürisinden en düşük puanı alan ise Cerem Gündüz oldu. Yarışmacılarda elenmek üzere Didem Ezgi Akın 'in adını verdiler. Ancak son yapılan oylama sonucu Cerem Gündüz bu haftaki elenen isim oldu.

 


Ekranların en sevilen Moda programı İşte Benim Stilim'de bu haftanın teması 'Unutulmaz Sanatçılar' oldu.. Gecenin sürpriz jüri konuğu ise spor yorumlarıyla dikkat çeken Sinan Engin oldu.

 

 

Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Öykü Serter’le İşte Benim Stilim’e bu haftaki elenen isim açıklandı.

 

JÜRİNİN VERDİĞİ OYLAR DİDEM Mİ CEREM Mİ?
Sinan Engin Didem elensin dedi.
Kemal Doğulu Cerem elensin dedi
Uğurkan Erez Didem elensin dedi
İvana Sert Cerem elensin dedi.
Nur Yerlitaş 'ın vereceği oy İşte Benim Stilim'de bu hafta elenen ismi belirledi. Nur Yerlitaş Cerem Gündüz elensin dedi ve giden ismi belirledi.

 

İşte Benim Stilim 'de gecenin dikkat çeken gelinlik gösterisi Sinem Umaş 'ın gelinlikle yaptığı şov oldu. Futbolcu sevgilisinden bir türlü evlilik teklifi alamayan Sinem Umaş tüm umudunu bu geceye bağlamıştı. Sevgilisinin gelinlikle İşte Benim Stilim eleme gecesinde önünde diz çöküp evlilik teklif etmesini bekliyordu. Ancak Sinem Umaş'ın evlilik teklifi hayali gerçekleşmedi.

 

Sinan Engin, haftanın konseptine uygun giyinmeye çalışan yarışmacılara yorumlar yaparken, Grup Vitamin seslendireceği şarkılar ile programa renk kattı.

Bu haber toplam 2607 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim