• BIST 9475.37
  • Altın 2505.867
  • Dolar 32.5978
  • Euro 34.7962
  • Siirt 23 °C

Twitter ve Facebook Kullananlar DİKKAT ! engelleme Gelebilir ..!!

Twitter ve Facebook Kullananlar DİKKAT ! engelleme Gelebilir ..!!
Twitter ve Facebook Kullananlar DİKKAT ! engelleme Gelebilir ..!! Hayatımızın olmazsa olmazı Facebook ve Twitter Kullanıcılarına Körü haber Facebook ve Twitter tam kapatılacakken son anda direkten döndü. Adana MİT tırlarının durdurulmasının ardından Tutan

Twitter ve Facebook Kullananlar DİKKAT ! engelleme Gelebilir ..!!Hayatımızın olmazsa olmazı Facebook ve Twitter Kullanıcılarına Körü haber  Facebook ve Twitter tam kapatılacakken son anda direkten döndü. Adana MİT tırlarının durdurulmasının ardından Tutanakları yayınlayan yada yayınlamaya devam eden kişilerin facebook ve Twitter adresleri kapatılacak. 

Twitter ve Facebook Kullananlar DİKKAT ! engelleme Gelebilir ..!!

MİT'e ait TIR'ların Adana'da durdurulmasına ilişkin tutanaklar dün gece sosyal paylaşım sitelerinde Fcebook ve Twitter'da yayınlandı.

Milliyet'ten Mithat Yurdakul'ın haberine göre,

Bunun üzerine, sabah saatlerinde mahkemeden karar çıktı. İçeriklerin yayımlanmasının kamu güvenliğini tehdit ettiği belirtilen karar Erişim Sağlayıcıları Birliği'ne iletildi. Bu karar da Türkiye'deki temsilcileri aracılığıyla tutanakların yayıldığı Facebook ile Twitter'a iletildi. Kararın ulaşmasının ardından Twitter hesap bazında engelleme yapıp tutanakları yayımlayanları Türkiye özelinde askıya alırken Facebook da profil ve grup bazında kapatma uyguladı. TIR'larla ilgili 60 kadar döküman Google Drive'dan da "hizmet şartlarını ihlal ettiği" gerekçesiyle kaldırıldı.


TÜMDEN KAPATMA KARARI HAZIRDI

Edinilen bilgiye göre mahkeme kararları uygulanmaya başlamadan önce her ihtimale karşılık Twitter ve Facebook için tümden kapatma kararı da hazırda tutuldu. Ancak mahkeme kararlarının uygulanması üzerine bu kararlar uygulanmadı.

 

 

Bu haber toplam 8421 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim