• BIST 9450.21
  • Altın 2497.486
  • Dolar 32.5868
  • Euro 34.8227
  • Siirt 25 °C

Ünlü çift 4.5 yıllık evlilği bitirdiler!

Ünlü çift 4.5 yıllık evlilği bitirdiler!
Ünlü çift 4.5 yıllık evlilği bitirdiler!Ünlü oyuncular Vildan Atasever İsmail Hacıoğlu anlaşmalı olarak boşandılar.Ünlü ikili aldıkları karşılıklı karar akabinde boşandılar.İsmail Hacıoğlu Vildan Atasever'in boşanması magazin gündemine bomba gibi düştü..

Ünlü oyuncular Vildan Atasever İsmail Hacıoğlu anlaşmalı olarak boşandılar.Ünlü ikili aldıkları karşılıklı karar akabinde boşandılar.

İsmail Hacıoğlu Vildan Atasever'in boşanması magazin gündemine bomba gibi düştü İsmail Hacıoğlu Vildan Atasever anlaşmalı boşandılar!Atasever'in avukatı Esin Turhan Gürel yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Müvekkilim Vildan Atasever, 21.01.2015 tarihinde eşi İsmail Hacıoğlu ile anlaşarak boşanmışlardır.

 

Taraflar 4,5 yıldır devam eden evliliklerini anlaşarak, sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırmışlardır. Müvekkilim ve eşi, evlilikleri süresince de özel hayatını topluma açmayan ve meslekleri ile gündemde kalmaya çalışan kişiler olup, yapılan bu açıklamayı yeterli buluyor, konuyla ilgili yapılan bu açıklama dışında hiçbir bilgiye itibar etmemenizi rica ediyoruz. Her iki taraf için de hassas olan bu süreçte özel hayatın mahremiyetine göstereceğiniz saygı, anlayış ve duyarlılığa teşekkür ediyoruz.”

Bu haber toplam 7580 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim