• BIST 9107.38
  • Altın 2324.452
  • Dolar 32.3734
  • Euro 34.9681
  • Siirt 17 °C

Uyuşturucu ile mücadele ve il tütün koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı

Uyuşturucu ile mücadele ve il tütün koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı
Uyuşturucu Madde ve Bağımlılığı ile Mücadele ve İl Tütün Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Ali Fuat ATİK’in başkanlığında yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya; Vali Yardımcısı Yunus Koç, Siirt Baro Başkanı Av. Nizam Dilek, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Erol Emre Ömür, ilgili kurum müdürleri ve kurul üyeleri katıldı.

Halk Sağlığı Müdürü Dr. Erol Ömür Emre, uyuşturucu eylem planı ile ilgili bir sunum yaparak, kurul üyelerine 2017 yılının ilk altı aylık döneminde Siirt’te uyuşturucu maddeyle mücadele konusunda yapılan çalışmalar hakkında genel bilgiler sundu.

Daha sonra Halk sağlığı Müdürlüğündeki görevliler tarafından, slayt gösterimi eşliğinde, kurul üyeleri bilgilendirildi.

Uyuşturucu ve madde bağımlığı ile ilgili mücadelenin önemine dikkat çeken Vali ATİK, ilgili tüm kurumların eşgüdüm ve koordinasyon içinde hazırlanan eylem planı içinde uyuşturucu ve madde bağımlılığını önleme, koruma ve sonuç alıcı çalışmaların sahada yapılması gerektiğini belitti.

Toplantıda; uyuşturucuyla mücadele sürecinde ilimizdeki mevcut durum ve yeni gelişmeler, kurumların ilimizde tespit ettikleri sorunlar, aksaklıklar ve alınması gereken tedbirler ve öneriler görüşüldü.


 

Bu haber toplam 1119 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim