• BIST 9451.72
  • Altın 2497.486
  • Dolar 32.5868
  • Euro 34.8227
  • Siirt 26 °C

Vali Atik Başkanlığındaki Siirt Heyeti, Uçuşlar İçin THY’yi ziyaret

Vali Atik Başkanlığındaki Siirt Heyeti, Uçuşlar İçin THY’yi ziyaret
Vali Atik’in Başkanlığında Siirt Heyeti, Uçak Seferleri için İstanbul’a çıkarma yaptı.

Vali Atik, Uçak seferleri konusunda ısrarcı olduklarını söyledi.

 

Borajet Hava Yolları’nın uçuşlarını durdurması sonrasında iptal edilen tarifeli Uçak seferlerinin yeniden başlatılması amacıyla Siirt Valisi Ali Fuat Atik başkanlığındaki Siirt heyeti, Türk Hava Yolları Genel Merkezi’ ziyaret etti.

Siirt’te tarifeli Uçak seferlerinin başlatılabilmesi için çabalar devam ediyor. Vali Atik bu amaçla THY Genel Müdür Vekili Levent Yılmaz’la bir araya geldi.

Siirt halkı olarak hava seferlerinin yapılmasını istediklerini ve kendilerinin bunların temsilcisi olarak burada bulunduklarını belirterek, bu konuda kendilerine destek verilmesini istedi.

Hava seferlerinin olmaması Siirt’ti olumsuz yönde etkilediğini ve yatırımcılar üzerinde de olumsuz bir algı yarattığını belirten Vali Atik, bu konuda ısrarcı olacaklarını ve il olarak bu konuda her türlü katkıyı yapacaklarını söyledi.

Genel Müdür Vekili Levent Yılmaz’da şirket olarak Siirt’e seferlerin başlatılması için çalışma içerisinde olduklarını belirterek, olaya ticari olarak bakmadıklarını söyledi.

Yılmaz, araştırma çalışmalarının olumlu sonuçlanmasını umduklarını, bunun sonuçlanması ile ifade ederek, seferlerin başlatılması için uçak temin edilebileceğini ifade etti.

Konu ile ilgili ayrıntılı  açıklama, Vali Atik tarafından Siirt dönüşünde yapılacak.

Daha sonra incelemelerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığını ziyaret ederek sürdüren Vali Atik, Siirt’te meydan düzenlemeleri, yeşil alanların ıslahı ve fidan desteği konusunda Büyükşehir Belediyesinden bir heyetin Siirt’te gelerek destek olacaklarını belitti.

Siirt heyetinde, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat ve AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu bulunuyor.

 

Bu haber toplam 1080 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim