• BIST 9704.31
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 29 °C

Vali Atik, Köy Ziyaretlerinde Vatandaşlarla Biraraya Geldi

Vali Atik, Köy Ziyaretlerinde Vatandaşlarla Biraraya Geldi
Siirt Valisi Ali Fuat ATİK, ilçe, Belde ve Köy ziyaretleri programı kapsamında, Pervari ilçesine bağlı Palamutlu ve Köprüçay köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Palamutlu köy meydanında, Pervari Kaymakamı Hakan Şeker, Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Cihangir Bayram, Köy Muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Atik, ilçe kaymakamı Hakan Şeker ve diğer yetkililerden köy ile ilgili bilgi aldı.

 
Köy sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyen Vali Atik, "Köy sakinlerimizi, köylerinde ziyaret ederek, sorunlarını ve isteklerini ilk ağızdan dinlemek istedik, iletilen talepleri değerlendirmeye alıyoruz. Acil çözüm gerektirenleri tespit edip, çözüm üretmeye gayret ediyoruz. Hedefimiz, ilimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın yaşam koşullarını iyileştirmek ve en iyi koşullarda hayatlarını sürdürmelerini sağlamaktır." diye konuştu.
 
Köyde Güvenlik Korucularıyla bir araya gelen Vali Atik, kendileri ile bir süre sohbet ederek, sorunlarını dinledi.
 
Palamutlu köy ziyaretlerini tamamlayan Vali Atik ve beraberindeki heyet daha sonra Köprüçay köyüne geçerek vatandaşlarla bir araya geldi.
 
Vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, taleplerini dinleyen Vali Atik daha sonra Köprüçay Jandarma Karakol Komutanlığında kahraman Mehmetçikleri ziyaret ederek, bölgedeki güvenlik ve asayiş konuları hakkında askeri yetkililerden bilgi aldı.
 
Köprüçay Jandarma Karakol Komutanlığı ziyaretinin ardından Vali Atik ve beraberindeki heyet Siirt’te döndü.
 
Vali Atik’in köy ziyaret programına, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yavuz, İl jandarma Komutanı Kıdemli Albay Kemal Benek ve İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay eşlik etti.

Bu haber toplam 1553 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim