• BIST 9794.74
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 28 °C

Vali Tutulmaz ve Belediye Başkan Vekili Taşkın, Stantları Gezdi

Vali Tutulmaz ve Belediye Başkan Vekili Taşkın, Stantları Gezdi
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz ile Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Siirt Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan ayı etkinlikleri programları münasebetiyle, 15 Temmuz Demokrasi Meydanında kurulan stantları gezip, stant esnafı ile s

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz ile Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Siirt Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan ayı etkinlikleri programları münasebetiyle, 15 Temmuz Demokrasi Meydanında kurulan stantları gezip, stant esnafı ile sohbet edip çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Tutulmaz ve Başkan Vekili Taşkın’ın, stant esnafına yaptıkları ziyarete eşleri de hazır bulundu.

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz ve Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Siirt Belediyesince organize edilen Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde, 15 Temmuz Demokrasi meydanında kurulan ve çeşitli ürünlerin bulunduğu esnaf stantlarına ziyarette bulundular. Safranbolu evleri modelindeki stant esnafın çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Tutulmaz ve Belediye Başkan Vekili Taşkın’a eşleri eşlik etti. Burada bulunan stant esnafı, kendilerini ziyaret eden Vali Tutulmaz ve Başkan Vekili Taşkın ve beraberindeki heyetlere, satışa sundukları ürünlerden ikramda bulundular. Ramazan’ın bereketine dikkat çeken Vali Tutulmaz, esnafa bol kazançlı satışlar dileğinde bulundu.

Vali Tutulmaz ve Başkan Vekili Taşkın, daha sonra Siirt Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Aile Destek Merkezi’nin standı da ziyaret ettiler.

 

Bu haber toplam 1137 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim