• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 13 °C

Wilma Elles Katran ile korkutmaya geliyor

Wilma Elles Katran ile korkutmaya geliyor
Seksi yıldız Wilma Elles ABD'de yaşayan yönetmen Ersan Denk'in filmi Katran'da ‘Olivia’ karakteri ile korkutmaya geliyor.

Başrollerinde bir çok ünlü ismin yer aldığı iddialı filmde Yağmur Tanrısevsin ve Wilma Elles gibi güzeller bu kez korkutacaklar.

ABD’de yaşayan Türk yönetmen Ersen Denk’in senaryosunu yazıp yönetmenliği üstlendiği ‘Katran’ (The Tragedy) adlı korku filmi 13 Şubat’ta vizyona giriyor.
 
Başrollerinde Wilma Elles, Lucia Oskerova, Cihan Toraman, Yağmur Tanrısevsin ve Ayşen Batıgün’ün yer aldığı filmin çekimleri, ses efektleri, diyalogları ve miks çalışmaları Hollywood’un en büyük film stüdyosu olan TODD’ta gerçekleştirildi. Gerçekçi görsel efektleriyle dikkat çeken filmin müziklerini Yusuf Bütünley hazırlarken filmin yapımcılığını da Silver Spear Pictures üstlendi. Filmde ayrıca Rolf Lovland ve dünyaca ünlü filmlerin müziklerini yapan Bruno Nicolai’nin de eserleri kullanıldı.
 
‘Katran’da ‘Olivia’ karakterini oynayan Wilma Elles ilk defa bir korku filminde yer alırken, geçen sezon ‘Güneşi Beklerken’ dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Yağmur Tanrısevsin de ilk defa bir sinema filminde rol aldı. Film, yeni bir hayata başlamak isteyen bir ailenin geçmişini bilmedikleri, tehlikeli ve gizemli bir eve taşınmalarıyla başlayan korku dolu günleri anlatıyor.

Bu haber toplam 2549 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim